سلام.میخواستم بدونم چطور میشه عدد داخل یه سلول مشخص هر دفعه که f9 میزنم تو سلول های مجزا ذخیر بشه و بعد با استفاده از اعداد ذخیره شده یه سری محاسبات انجام بدم.ایا کد خاصی وجود داره؟؟.ممنون میشم راهنمایی کنید.
ذخیره سلول
Collapse
X
-
بله حتما. برای یه سری از سلول ها از دستور rand استفاده کردم که هر دفعه f9 میزنم اعداد جدول ریفرش میشه اعداد جدیدی تولید میشه.. که تو یکی از سلول ها یه واریانسی محاسبه میشه که من میخوام اونو هر هر دفعه (به تعداد محدود) تو سلول های مجزا ذخیره کنم.کامنت
-
چرا از Copy و PasteValues استفاده نمی کنید؟ عدد تصادفی مطلوب را کپی نمایید و به جای پیست، از PasteValues استفاده کنید. با این کار آن واریانس در سلول مورد نظرتون ذخیره میشه. اگر هم کد می خواین از فایل زیر الگو بگیرید.
موفق باشید.فایل های پیوست شده[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
کامنت