سلام من میخام یک سری لیبل طراحی کنم برای لیبل های پچ پنل داخل رک اما نمیتونم طول و عرض سلولهای جدول را بر اساس سانتی متر محاسبه کنم و اندازه های آن را نمیدانم چطور در قسمت فرمت بر اساس سانتی متر یا میلی متر محاسبه کنم. لطفا کمکم کنید. با تشکر
تنظیم طول و عرض سلولها بر اساس سانتی متر
Collapse
X
-
برای تنظیم طول و عرض سلول های اکسل بر اساس سانتیمتر، پیشنهاد می کنم از PageLayout استفاده کنید. با انتخاب این فرمت، طول و عرض سلول ها بر حسب سانتیمتر تنظیم خواهد شد. مانند شکل زیر:
و برای تنظیم اندازه تصویر ( Shape ) بر حسب سانتیمتر ( اگر بصورت پیشفرض اینگونه نیست )، از طریق Excel Option و در مراحل زیر آن را بر حسب سانتیمتر و یا میلیمتر تغییر دهید:
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
کامنت