با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
بنده میخوام یه نوع فایل ورود برگه های مرخصی ماموریت طراحی کنم برای یه قسمتش به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سوال بنده:
فرض کنید سه نوع برگه وجود دارد
1. روزانه
2. ساعتی
3. ماموریت
و هرکدام سریال خاص خودشو داره
مثلا روزانه از کد 1001 شروع میشه و با هربار ایجاد برگه ی روزانه باید یک واحد اضافه بشه
ساعتی از 4001 شروع میشه و همینطور ماموریت از 9001
حالا بنده لازم دارم که با انتخاب هر یک از انواع برگه در سلول مربوط به برگه (روزانه، ساعتی، ماموریت) در سلول مربوط به سریال این شرطها بررسی و مقدار مناسب خودش قرار بگیره
یعنی مثلا وقتی ماموریت انتخاب شد سیستم بررسی کنه ببینه آخرین سریالی که برای ماموریت خورده چیه و یک واحد اونو اضافه کنه و در سلول مربوطش قرار بده.
متاسفانه آپلود فایل نمونه خطا داد.
ممنون میشم در یک فایل و با راهنمایی کامل کمک کنید.
با تشکر
بنده میخوام یه نوع فایل ورود برگه های مرخصی ماموریت طراحی کنم برای یه قسمتش به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سوال بنده:
فرض کنید سه نوع برگه وجود دارد
1. روزانه
2. ساعتی
3. ماموریت
و هرکدام سریال خاص خودشو داره
مثلا روزانه از کد 1001 شروع میشه و با هربار ایجاد برگه ی روزانه باید یک واحد اضافه بشه
ساعتی از 4001 شروع میشه و همینطور ماموریت از 9001
حالا بنده لازم دارم که با انتخاب هر یک از انواع برگه در سلول مربوط به برگه (روزانه، ساعتی، ماموریت) در سلول مربوط به سریال این شرطها بررسی و مقدار مناسب خودش قرار بگیره
یعنی مثلا وقتی ماموریت انتخاب شد سیستم بررسی کنه ببینه آخرین سریالی که برای ماموریت خورده چیه و یک واحد اونو اضافه کنه و در سلول مربوطش قرار بده.
متاسفانه آپلود فایل نمونه خطا داد.
ممنون میشم در یک فایل و با راهنمایی کامل کمک کنید.
با تشکر

کامنت