Sub ddd()
n = Range("A1:A10")
For n = 1 To 10
i = n \ 2
If 0 = n - i * 2 Then
Range("B1:B10") = "zoj"
Else
Range("B1:B10") = "fard"
End If
Next n
End Sub
تشخیص اعداد زوج و فرد در vba
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
یه برنامه که باید 10 عدد را از روی اکسل گرفته و اعداد زوج و فرد را مشخص کند و بصورت جداگانه چاپ کند. من در اکسل در اولین ستون تا ردیف دهم 10 تا عدد مختلف نوشتم بعد این برنامه رو نوشتم ولی همه رو زوج مینویسه .نمیدونم اشکالش چیه[.
کد PHP:[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]دانش هر فرد دارایی او نیست بلکه بدهکاری او به جامعه است[/B][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER] -
سلام دوست عزيز
كد شما رو به اين صورت اصلاح كردم
کد:Sub ddd()For Each cel In Range("A1:A10") If (cel.Value Mod 2) = 0 Then cel.Offset(0, 1).Value = "zoj" Else cel.Offset(0, 1).Value = "fard" End If Next cel End Sub -
ممنون ولی اینجوری به ما یاد ندادن اگر ما از cel.Offset و mod استفاده نکنیم و عدد زوج به این صورت که من نوشتم باشه مثلا اگر i خارج قسمت تقسیم عدد بر 2 باشه انگاه باقیمانده اون عدد که صفر است مساوی است با خود عدد منهای خارج قسمت ضربدر 2 در این حالت عدد زوج است .
روشهای دیگه حلش چجوریه .
Last edited by میثم66; 2014/11/13, 12:40.[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]دانش هر فرد دارایی او نیست بلکه بدهکاری او به جامعه است[/B][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
ممنون ولی اینجوری به ما یاد ندادن اگر ما از cel.Offset و mod استفاده نکنیم و عدد زوج به این صورت که من نوشتم باشه مثلا اگر i خارج قسمت تقسیم عدد بر 2 باشه انگاه باقیمانده اون عدد که صفر است مساوی است با خود عدد منهای خارج قسمت ضربدر 2 در این حالت عدد زوج است .
روشهای دیگه حلش چجوریه .
راه هاي رسيدن به خدا به تعداد عدد آدم هاست
بفرماييد اين هم بدون آفست و مود
کد:Sub ddd() For i = 1 To 3 num = Range("A" & i).Value dev = num \ 2 If num = dev * 2 Then Range("B" & i).Value = "zoj" Else Range("B" & i).Value = "fard" End If Next i End Subکامنت
-
مهندس من یه روش ساده تر میخوام .یکی که برنامه نویسی مقدماتی vba خونده .در اون حد. چون استاد مون اینجوری به ما نگفته .نگاه کن استادمون این تمرین چجوری حل کرد.
w تقسیم k خارج قسمت z باقیمانده هست.کد PHP:sub bbb()
m=5
n=2
w=m/n
k=m\n
z=m-k*n
cells(1,1)=w
cells(1,2)=k
cells(1,3)=z
اینجارو نگاه کن .برنامه ای بنویسید که مشخص کند عدد ورودی زوج است یا فرد . من اینو اینجوری حل کردم.
من میخوام این یکی هم اینجوری حل بشه.کد PHP:sub bbb()
n=cells(1,1)
i=n\2
if 0=n-i*2 then
cells(1,2)="zoj"
else
cells(1,2)="fard"
end if
end sub
[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]دانش هر فرد دارایی او نیست بلکه بدهکاری او به جامعه است[/B][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
مهندس من یه روش ساده تر میخوام .یکی که برنامه نویسی مقدماتی vba خونده .در اون حد. چون استاد مون اینجوری به ما نگفته .نگاه کن استادمون این تمرین چجوری حل کرد.
w تقسیم k خارج قسمت z باقیمانده هست.کد PHP:sub bbb()
m=5
n=2
w=m/n
k=m\n
z=m-k*n
cells(1,1)=w
cells(1,2)=k
cells(1,3)=z
اینجارو نگاه کن .برنامه ای بنویسید که مشخص کند عدد ورودی زوج است یا فرد . من اینو اینجوری حل کردم.
من میخوام این یکی هم اینجوری حل بشه.کد PHP:sub bbb()
n=cells(1,1)
i=n\2
if 0=n-i*2 then
cells(1,2)="zoj"
else
cells(1,2)="fard"
end if
end sub
باور كنيد چيزي كه من براتون فرستادم بسيار بسيار ساده و پيش پا افتادست. اما در هر صورت من با همين روشي كه شما نوشتين مينويسم:
کد:Sub bbb() For j = 1 To 10 n = Cells(j, 1) i = n \ 2 If 0 = n - i * 2 Then Cells(j, 2) = "zoj" Else Cells(j, 2) = "fard" End If Next j End Sub
کامنت
-
-
کامنت

کامنت