مینیمم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

مینیمم

با درود

از همه دوستان و اساتید گرامی معذرت خواهی میکنم و از این که منم سوال میکنم دعوام نکنین. یکم سرم شلوغه وگر نه هیج جا مثل اینجا به علم من اظافه نکرد.

و اما سوال. اول از همه حلش کردم یه جورایی ولی واسه خودم قابل قبوا نیست. دو تا نمودار داریم که با دو سری مجموع نقاط x2,y2 و مثلا x1,y1 بدست میاد - دو گراف در یه نمودار . حال سوال اینه که کوچکترین فاصله عمودی بین بین این دو نمودار رو با ویزوال چطور بدست بیاریم - شرط ها : نباید نقاط ابتدایی و انتهایی دو نمودار باشه . بعدش هم به خود نمودار یعنی معادلش نگاه کنه نه نقاط . ممکنه ما نقاطی رو تو محدوده نداشته باشیم اما تو نمودار هستش.
    [ATTACH=CONFIG]5063[/ATTACH]

بازم معذرت - گفتم خووووووو منم یه سوال بپرسم - یکم خسته ام ذهنم درگیره خوووووووووو

در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
    با درود

از همه دوستان و اساتید گرامی معذرت خواهی میکنم و از این که منم سوال میکنم دعوام نکنین. یکم سرم شلوغه وگر نه هیج جا مثل اینجا به علم من اظافه نکرد.

و اما سوال. اول از همه حلش کردم یه جورایی ولی واسه خودم قابل قبوا نیست. دو تا نمودار داریم که با دو سری مجموع نقاط x2,y2 و مثلا x1,y1 بدست میاد - دو گراف در یه نمودار . حال سوال اینه که کوچکترین فاصله عمودی بین بین این دو نمودار رو با ویزوال چطور بدست بیاریم - شرط ها : نباید نقاط ابتدایی و انتهایی دو نمودار باشه . بعدش هم به خود نمودار یعنی معادلش نگاه کنه نه نقاط . ممکنه ما نقاطی رو تو محدوده نداشته باشیم اما تو نمودار هستش.
    [ATTACH=CONFIG]5063[/ATTACH]

بازم معذرت - گفتم خووووووو منم یه سوال بپرسم - یکم خسته ام ذهنم درگیره خوووووووووو

سلام امين جان. خوبي داداش؟
    با توجه به اين نمودارت من اين پيشنهاد رو دارم:
    اگه نقطه مورد نظر جزو نقاط باشه كه به راحتي فاصله y هاي نمودارها رو بدست مياريم
    ولي اگه نقطه مورد نظر بين نقاط باشه ميتونيم با ميان يابي فاصله رو بدست بياريم. چون نمودارت خطي هست با دقت خيلي خوبي جواب ميده

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

با درود
      اینم نمونه فایل.ممکنه این مینیمم بین عدد ها نباشه
      سل سبز رو داخل فایل تغییر بدین و در جریان باشین این دو نمودار هیچ وقت بهم برخورد نمیکنن . پس عددی رو نذارین که تداخل ایجاد کنه.نقاط ابتدایی و انتهایی نمودار جز مینیمم یابه قولی محاسبات نیستن
      فایل های پیوست شده

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

به نظرم باید ابتدا از تابع دیفرانسیل بگیری بعد در رابطه ای که بدست میاد دلتا x رو صفر قرار بدی تا میزان انتقال عمودی بدست بیاد در مورد مینیم شک دارم ولی فکر کنم با مشتق دوم از رابطه دیفرانسیل بتونی رابطه min رو پیدا کنی تابع رو هم بذاری ببینیم بد نیس
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود داداش
          مشکل اینه که ما فقط نقاط رو داریم . تابعی وجود نداره مگر اینکه خودمون بسازیم.

کامنت

چند لحظه..