اسامی مشابه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Javad M

• 2014/11/28
    • 13

اسامی مشابه

با سلام
    وقتی چند اسم مشابه با تغییر در پسوند، پیشوند یا کارکتر بین حروف داشته باشیم، فرمولی هست که اکسل تشخیص بده این اسامی مشابه هست و اونا رو یکی کنه؟ که در نهایت من میخوام با pivot یا یک فرمول، جمع اعداد جلوی این اسامی رو بگیرم.
    مثلا اسامی هستن : امیر خودرو - شرکت امیرخودرو - امیرخودرو - امیر خودرو سهامی خاص
    با تشکر
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط Javad M
    با سلام
    وقتی چند اسم مشابه با تغییر در پسوند، پیشوند یا کارکتر بین حروف داشته باشیم، فرمولی هست که اکسل تشخیص بده این اسامی مشابه هست و اونا رو یکی کنه؟ که در نهایت من میخوام با pivot یا یک فرمول، جمع اعداد جلوی این اسامی رو بگیرم.
    مثلا اسامی هستن : امیر خودرو - شرکت امیرخودرو - امیرخودرو - امیر خودرو سهامی خاص
    با تشکر
    سلام دوست عزيز
    نميدونم درست موجه سوال شما شدم يا نه
    ولي چيزي كه من فهميدم از سوالتون به نظرم شما بايد از تركيب فرمول if و find استفاده كنيد.

کامنت

• Javad M

• 2014/11/28
      • 13

به صورت کاملتر در فایل پیوست توضیح دادم، ممنون
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط javad m
        به صورت کاملتر در فایل پیوست توضیح دادم، ممنون

براي جمع كردن مبلغ ها ميتونين از فرمول آرايه اي زير كمك بگيرين:
        کد:
        =sum(if(iserr(find("امیر";a2:a9));"";b2:b9))

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

يك روش ديگه هم الان ياد گرفتم. ميتونين از اين فرمول هم استفاده كنيد. البته نيازي نيست فرمول آرايه استفاده كنيد
          کد:
          =sumif(a2:a9;"*امیر*";b2:b9)

کامنت

• Javad M

• 2014/11/28
            • 13

راستش فرمول اول که جواب درستی نمیده یعنی جمع کل رو میده به من، و فرمول دوم هم که مشکل اصلیه منه به خاطر وجود اسم گروه صنعتی و معدنی امیر، مبلغ اون سلول رو هم به جمع اضافه میکنه، و فایلهای من هم به علت داده های زیاد مشکل اسامی تکراری رو داره، بخاطر همین بود که گفتم بنظرم اول باید اسامی یکی بشن. ممنون میشم راهنماییم کنید

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
              • 2034
              • 85.00

دوست عزیز وقتی *امیر* می زنید تو شرط فرمول
              هرچی که امیر داشته باشه رو براتون جمع می زنه
              مثل همونا که گفتین. شرکت امیر خودرو-امیر خودرو . . ..
              الان مشکل کجاست؟
              مگه نم یخواستین همه اونایی که امیر دارن و براتون جمع بزنه؟ (مثال)
              [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
              [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
              :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
              [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
              [/CENTER]

کامنت

• Javad M

• 2014/11/28
                • 13

مشکل سلول a8 هست که یه شرکت دیگه هست به نام گروه صنعتی و معدنی امیر که با شرکت امیر خودرو فرق داره، اصلا فرض کنید در سلول a8 اسم شرکت امیر کبیر رو داریم که یه شخصیت حقوقی جداگانه داره. اگه داده ها کم بود چشمی یکی میکردم داده ها رو، ولی چون زیادن سخته اینکار. سوال رو اینجوری بپرسم فکر کنم بهتر به نتیجه برسیم
                فرمولی هست که بگم سلولهایی که اسم امیر+خودرو (حتما هر 2 رو داشته باشن) رو به امیرخودرو تغییر بده؟ که در نهایت همه سلولهای با پسوند و پیشوند اضافی به این نام تغییر پیدا کنند
                با تشکر فراوان

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط Javad M
                  راستش فرمول اول که جواب درستی نمیده یعنی جمع کل رو میده به من، و فرمول دوم هم که مشکل اصلیه منه به خاطر وجود اسم گروه صنعتی و معدنی امیر، مبلغ اون سلول رو هم به جمع اضافه میکنه، و فایلهای من هم به علت داده های زیاد مشکل اسامی تکراری رو داره، بخاطر همین بود که گفتم بنظرم اول باید اسامی یکی بشن. ممنون میشم راهنماییم کنید
                  در خصوص فرمول اول عرض كردم كه بايد آرايه اي استفاده كنيد. احتمالا شما آرايه اي كار نكردين
                  در مورد بحث دوم اگه فقط قراره مبلغ گروه صنعتي و معدني امير حذف بشه كه خيلي راحت از اين فرمول كمك بگيرين.
                  کد:
                  =SUMIF(A2:A9;"*امیر*";B2:B9)-SUMIF(A2:A9;"گروه صنعتی و معدنی امیر";B2:B9)
                  ولي اگه اصرار دارين كه حتما قبلش اسم ها تغيير كنه ميتونين با يك if اين كار رو بكنيد.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4598
                    • 100.00

نوشته اصلی توسط javad m
                    مشکل سلول a8 هست که یه شرکت دیگه هست به نام گروه صنعتی و معدنی امیر که با شرکت امیر خودرو فرق داره، اصلا فرض کنید در سلول a8 اسم شرکت امیر کبیر رو داریم که یه شخصیت حقوقی جداگانه داره. اگه داده ها کم بود چشمی یکی میکردم داده ها رو، ولی چون زیادن سخته اینکار. سوال رو اینجوری بپرسم فکر کنم بهتر به نتیجه برسیم
                    فرمولی هست که بگم سلولهایی که اسم امیر+خودرو (حتما هر 2 رو داشته باشن) رو به امیرخودرو تغییر بده؟ که در نهایت همه سلولهای با پسوند و پیشوند اضافی به این نام تغییر پیدا کنند
                    با تشکر فراوان

پس شما از اين فرمول كمك بگير كه هم كوتاه تره هم دقيقا همون چيزيه كه مد نظرته
                    کد:
                    =sumifs(b2:b9;a2:a9;"*امیر*";a2:a9;"*خودرو*")

کامنت

• Javad M

• 2014/11/28
                      • 13

تاکید من روی یکی کردن اسامی به این دلیل بود که امیر خودرو به طور مثال اینجا گفته شده، ممکنه 20 تا شرکت مختلف با نامهای مشابه وجود داشته باشند.
                      من میخواستم ببینم راهی هست که اکسل بتونه به صورت خودکار تشخیص بده این اسامی مشابه هم هستن (دیگه اسم ننویسیم) که گویا امکانش نیست مگر اینکه ماکرو نوشته بشه براش.
                      به هر حال تا همین جاش هم بهم خیلی کمک کرد، آقای قاسمیان خیلی ممنون

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4598
                        • 100.00

نوشته اصلی توسط Javad M
                        تاکید من روی یکی کردن اسامی به این دلیل بود که امیر خودرو به طور مثال اینجا گفته شده، ممکنه 20 تا شرکت مختلف با نامهای مشابه وجود داشته باشند.
                        من میخواستم ببینم راهی هست که اکسل بتونه به صورت خودکار تشخیص بده این اسامی مشابه هم هستن (دیگه اسم ننویسیم) که گویا امکانش نیست مگر اینکه ماکرو نوشته بشه براش.
                        به هر حال تا همین جاش هم بهم خیلی کمک کرد، آقای قاسمیان خیلی ممنون
                        خب با اين اوصاف فكر نكنم vba هم بتونه كمكتون كنه.
                        چون تشخيص اينكه اين دو اسم دو شركت هستن يا يكي، از هوش انسان ساختس نه از كد ماكرو
                        مثلا اگه «امير خودرو» و «امير خودرو ديزل» دو شركت متفاوت باشن خيلي سخت ميشه اينو با كد به سيستم فهموند. تازه اگه بشه فهموند بايد جامعيت داشته باشه و هر تغييري رو بتونه پوشش بده

خواهش ميكنم. اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم

کامنت

چند لحظه..