محو کردن صفرها به کمک فرمول نویسی در Conditional Formatting

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ieumts

• 2013/05/28
    • 56
    • 82.00

محو کردن صفرها به کمک فرمول نویسی در Conditional Formatting

با سلام خدمت دوستان و اساتید
    فایل اکسلمو پیوست کردم...میخام صفرهای اضافی رو محو کنم. منتها یه تفاوتی داره که جزئیاتش توی فایل اومده
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط ieumts
    فایل اکسلمو پیوست کردم...میخام صفرهای اضافی رو محو کنم. منتها یه تفاوتی داره که جزئیاتش توی فایل اومده

سلام دوست عزي
    ز
    كافيه شما يه كانديشن فرمت جديد بسازي با اين فرمول:
    کد:
    =IF(A1=0;1)
    بعد ببري بذاري در انتهاي بقيه كانديشن ها. مطابق شكل:

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط ieumts
      فایل اکسلمو پیوست کردم...میخوام صفرهای اضافی رو محو کنم. منتها یه تفاوتی داره که جزئیاتش توی فایل اومده
      سلام،
      علاوه بر روش صحیحی که آقای قاسمیان گفتند و قطعاً مطلوب شما هم همان است؛
      یکی دیگر از راه های محو کردن صفر در هر شیت ( البته بدون فرمول نویسی )، استفاده از تنظیمات خود اکسل هست به صورت زیر :

Click image for larger version

Name:	ExcelIran-Show a ziro.jpg
Views:	1
Size:	167.7 کیلو بایت
ID:	125009

موفق باشید.
      Last edited by حسام بحرانی; 2014/11/29, 15:02.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
        سلام،
        علاوه بر روش صحیحی که آقای قاسمیان گفتند و قطعاً مطلوب شما هم همان است؛
        یکی دیگر از راه های محو کردن صفر در هر شیت ( البته بدون فرمول نویسی )، استفاده از تنظیمات خود اکسل هست به صورت زیر :

موفق باشید.
        مرسي حسام جان. روش شما هم درسته ولي مشكلي كه اينجا هست اينه كه بعضي از سلول هايي كه زرد رنگ هستن و مقدارشون نبايد مخفي بشه هم صفر هستن
        با روشي كه شما گفتي همه سلول هاي صفر حذف ميشن. اگر اين موارد خاص نبود بهترين گزينه همين روشي هست كه شما گفتي

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
          مرسي حسام جان. روش شما هم درسته ولي مشكلي كه اينجا هست اينه كه بعضي از سلول هايي كه زرد رنگ هستن و مقدارشون نبايد مخفي بشه هم صفر هستن
          با روشي كه شما گفتي همه سلول هاي صفر حذف ميشن. اگر اين موارد خاص نبود بهترين گزينه همين روشي هست كه شما گفتي
          بله حق با شماست.
          هدف من نیز ارائه روش بود برای کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند.
          در واقع کاربران عزیز می توانند به تاپیکی که سرکار خانم خاکزاد در خصوص نحوه نشان ندادن صفر ( 0 ) گذاشتند هم نگاه کنند:
          نحوه نشان ندادن ( 0 ) به سه روش
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..