بدست آوردن مقدار تاریخ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • imanas

• 2014/12/03
    • 7

بدست آوردن مقدار تاریخ

با سلام و احترام
    دوستان عزیز من یه فایل اکسل درست کردم برای کسب و کار خودم در مورد حقوق و دستمزد که خیلی خیلی ساده ست و کار منو راه میندازه
    تو این فایل 12 ماه و 31 روز و دارم میخوام میخوام توی این فایل فرمولی بهم معرفی کنید که مثلا یک نفر توی تاریخ ششم فروردین شروع به کار کرده و مثلا توی تاریخ 11 مرداد کارش تموم شده
    که توی فیلد اولی مثلا بزنم شروع و توی فیلد دومی هم بزنم پایان حالا میخوام توی یه فیلد جداگونه وقتی این شروع و پایان و دید ازش گزارش خواستم بهم به صورت مثلا عدد بگه به فرض 50روز یعنی هرچقدر که هست به صورت عدد بگه ...
    در ادامه من یه قسمتی و به عنوان مثلا حقوق روزانه اضافه کردم وقتی که این عددو مثلا به من داد بر اساس عدد بدست امده از شروع و پایان که بر اساس تاریخ هستش به اصطلاح ضرب این دستمزد روزانه کنه و محاسبه کنه برام
    کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه فرمولو برام بنویسه؟؟؟؟
    من خیلی از سورس های اماده رو گرفتم ولی حقیقتا چیزی دستگیرم نشد و به کارم نیمد در حال حاضر این فرمول خیلی میتونه کمک کنه اگر لازمه من فایل یا یه عکس هم بگیرم بفرستم

در آخر برای فهم بیشتر بگم ردیف افقی ماه 1 تا ماه 12 هست
    ردیف عمودی که مربوط به روز هست از 1 تا 31 بقیه ردیف افقی هم یه ستونش حقوق روزانه و یه ستونش غیبت و یه ستونش حقوق پایه
    مرسی دوستان
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام و عرض خیرمقدم به شما دوست عزیز؛
    با توضیحاتی که دادید فکر کنم اگر فایلتون رو بگذارید دوستان بهتر می تونن کمک کنن ( اختیاری )
    در ضمن، قوانین و اساسنامه سایت رو کامل بخونید لطفاً.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• imanas

• 2014/12/03
      • 7

با سلام
      الن فایل رو آپلود میکنم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• imanas

• 2014/12/03
        • 7

دوستان من فایل و اپلود کردم کسی نمیدونه؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4599
          • 100.00

نوشته اصلی توسط imanas
          دوستان من فایل و اپلود کردم کسی نمیدونه؟

دوست عزيز متوجه سوالتون نشدم
          كجا ميخواين شروع و پايان نوشته بشه؟ داخل جدول؟
          اصلا چرا چنين ساختاري درست كردين؟

کامنت

• imanas

• 2014/12/03
            • 7

با سلام خدمت اقای قاسمیان عزیز

من فایلو البته آپلود کردم نمیدونم اینو دیدی یا نه که با توجه به فایل اپلود شده این توضیحاتو دادم
            در داخل فیلدهای تاریخ مثلا در c10 بنویسم شروع و در مثلا k25 بزنم پایان کار یا حالا علامت هرچیزی بعد در یه فیلد جداگونه تعداد روزهایی که کار کرده رو بهم بده
            این جدول زمانی برای این درست کردم که بعضی وقتها میخوام به صورت روزانه مثلا حساب کنم با کسی که باهم کار کرده یعنی وقتی پایان کار خورد بفهمم مثلا چند روز شده
            یعنی هر جایی از b2 تا m32 پایان و شروع دید برام عدد بده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4599
              • 100.00

نوشته اصلی توسط imanas
              با سلام خدمت اقای قاسمیان عزیز

من فایلو البته آپلود کردم نمیدونم اینو دیدی یا نه که با توجه به فایل اپلود شده این توضیحاتو دادم
              در داخل فیلدهای تاریخ مثلا در c10 بنویسم شروع و در مثلا k25 بزنم پایان کار یا حالا علامت هرچیزی بعد در یه فیلد جداگونه تعداد روزهایی که کار کرده رو بهم بده
              این جدول زمانی برای این درست کردم که بعضی وقتها میخوام به صورت روزانه مثلا حساب کنم با کسی که باهم کار کرده یعنی وقتی پایان کار خورد بفهمم مثلا چند روز شده
              یعنی هر جایی از b2 تا m32 پایان و شروع دید برام عدد بده
              سلام دوست عزيز
              فكر كنم اين مشكل شما رو حل كنه. البته خيلي حرفه اي نيست ولي كار راه اندازه
              فایل های پیوست شده

کامنت

• imanas

• 2014/12/03
                • 7

با تشکر فراوان خدمت شما بابت اینکه وقت میزارید
                جناب اقای قاسمیان من اکسل 2013 دارم من توی فیلدها وارد کردم مثلا در فیلد بی 6 شروع و در فیلد بی 9 پایان که باید عدد 3 بده ولی این عدد و توی محاسبه روز نمیده
                فرمولهارو هم کاملا نگاه کردم به نظرم ایرادی نداشت البته در حد فهم خودم ولی نمیدونم چرا عدد درست نمیده
                ایراد به نظرتون از کجاست
                میدونم وققتون بسیار با ارزشه ولی خیلی ممنون میشم کمک کنید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4599
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط imanas
                  با تشکر فراوان خدمت شما بابت اینکه وقت میزارید
                  جناب اقای قاسمیان من اکسل 2013 دارم من توی فیلدها وارد کردم مثلا در فیلد بی 6 شروع و در فیلد بی 9 پایان که باید عدد 3 بده ولی این عدد و توی محاسبه روز نمیده
                  فرمولهارو هم کاملا نگاه کردم به نظرم ایرادی نداشت البته در حد فهم خودم ولی نمیدونم چرا عدد درست نمیده
                  ایراد به نظرتون از کجاست
                  میدونم وققتون بسیار با ارزشه ولی خیلی ممنون میشم کمک کنید
                  در رديف هايي كه اضافه كردم بايد فقط يك عدد ظاهر بشه. كه شماره روز رو بهمون نشون ميده. همينطوري هست يا نه؟

کامنت

چند لحظه..