انتشار فایل در وب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

انتشار فایل در وب

با درود به همه.اگر یک فایل اکسل به صورت یک برنامه داشته باشیم آیا میتونیم اون رو در وب برای استفاده دیگران قرار بدیم؟چطور باید آدرس بدیم و ....
    ممنون
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط پیام
    با درود به همه.اگر یک فایل اکسل به صورت یک برنامه داشته باشیم آیا میتونیم اون رو در وب برای استفاده دیگران قرار بدیم؟چطور باید آدرس بدیم و ....
    ممنون
    سلام دوست عزيز
    منظورتون از برنامه چيه؟ پسوند فايلتون چي هست؟
    انتشارتون در چه حدي هست؟ آيا امكان ويرايش براي ديگران وجود داره؟
    ميخواين بصورت آنلاين در دسترس باشه يا دانلود كنن و استفاده كنن؟

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
      • 282
      • 62.00

دورد جناب مهندس قاسمیان. اینطور توضیح بدم که یک برنامه آنالیز داده هست که میخوام تهیه کنم. طوری در وب منتشر بشه که کاربر یک سری داده وارد کنه برنامه اونها رو آنالیز کنه و خروجی رو برای کاربر نمایش بده. فقط بخش ورود داده ها برای کاربر قابل ویرایش باشه و خروجی رو بتونه ذخیره کنه. بع صورت آنلاین باشه.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط پیام
        دورد جناب مهندس قاسمیان. اینطور توضیح بدم که یک برنامه آنالیز داده هست که میخوام تهیه کنم. طوری در وب منتشر بشه که کاربر یک سری داده وارد کنه برنامه اونها رو آنالیز کنه و خروجی رو برای کاربر نمایش بده. فقط بخش ورود داده ها برای کاربر قابل ویرایش باشه و خروجی رو بتونه ذخیره کنه. بع صورت آنلاین باشه.
        شما ميتونين فايلتون رو كه آماده كردين سلول ها رو قفل كنيد و فقط چند سلول خاص رو باز نگه دارين. اين از اين قسمت
        براي آنلاين بودن هم شما ميتونين هم از گوگل درايو استفاده كنيد و هم از ماكروسافت آنلاين.
        اينكه امكان خروجي گرفتن داره يا نه رو نميدونم. ولي ميتونين فايل اكسلتون رو در اختيار كاربرا بذارين كه بتونن داده وارد كنن و آناليز براشون انجام بشه.
        اين نكته رو يادتون باشه كه هيچ كدوم از اين دو سايتي كه عرض كردم فايل هاي ماكرو دار رو ساپورت نميكنن

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
          • 282
          • 62.00

با سپاس از شما دوست عزیزم. خود اکسل بخشی به نام پابلیش داره از اون چه استفاده ای میشه؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط پیام
            با سپاس از شما دوست عزیزم. خود اکسل بخشی به نام پابلیش داره از اون چه استفاده ای میشه؟
            كدوم قسمت اكسل منظورتونه دوست عزيز؟ من چيزي نديدم

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
              • 282
              • 62.00

توی Save as از بخش File type بخشی داره به نام web page یا single web ... فکر می کردم برای این کار باشن.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

نوشته اصلی توسط پیام
                توی Save as از بخش File type بخشی داره به نام web page یا single web ... فکر می کردم برای این کار باشن.
                نه دوست عزيز. اين فرمت ها قابليت محاسبه ندارن. چيزي كه شما نياز دارين بايد قابليت محاسبه داشته باشه

غير از اون دو روشي كه عرض كردم فكر نكنم روش ديگه اي وجود داشته باشه. يا لااقل من سراغ ندارم

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                  • 282
                  • 62.00

امیدوارم که همیشه در پناه ایزد یکتا تندرست باشید تا وجودتون گرما بخش دنیا باشه. سپاسگزارم عزیز.

کامنت

چند لحظه..