طراحی یوزر فرمی که به هر شیت لینک بشه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

RE: طراحی یوزر فرمی که به هر شیت لینک بشه

نوشته اصلی توسط mo-aslani
    استاد
    الحق که برازنده نام کاربریتون هستین
    یک دنیا ممنون از لطف و محبتتون 
    با درود فراوان
    شما لطف دارین دوست عزیز و اینکه تو انتخاب نام کاربری من بی تقصیرم چون شمس العلماء فامیلیم هست و گرنه ...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
      • 940

نوشته اصلی توسط ariana4
      سلام
      و تشکر من از این فایل می خوام استقاده کنم و می خوام یوزر فرمم شامل یک کلید باشه که شیت جدید ایجاد کنه و دوم اینکه در کومبو شماره شیت را تایپ کنم و بدون خطا برام شیت را باز کنه
      با درود فراوان

فایل نمونه:

[attachment=939]
      فایل های پیوست شده
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      shamsololama@yahoo.com
      09177733411

کامنت

• ariana4
        • 2012/09/23
        • 4

ممنون از لطفی که کردی ولی این فایل شیت جدید ایجاد نمی کنه من منظورم این بود که مثلا یک شیت با فرمی خام را بهش بگم هر بار از اون مدل یکی برام کپی کنه واسم جدید بپرسخ واسه شیت اما این فایل کاری انجام نداد در ضمت اگر در کومبو دوم شماره ای را بزنم که در اون نباشه خطای مناسب بده

سپاس[hr]
        راستی ببخشید اگر فرض کنیم یک قالب خاص را در همه ی شیت ها رعایت کنیم وقتی فایل در اختیار کاربر قرار می گیره امکان داره فاصله های سلولها را تغییر بده و بعد فرم قابل چاپ بهم بریزه آیا امکانی هست که فارغ از شکل فایل با زدن دکمه ای تحت عنوان چاپ هراطلاعات هر شیت را در قالب یکسانی چاپ یا نمایش بده ؟

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
          • 940

نوشته اصلی توسط ariana4
          ممنون از لطفی که کردی ولی این فایل شیت جدید ایجاد نمی کنه من منظورم این بود که مثلا یک شیت با فرمی خام را بهش بگم هر بار از اون مدل یکی برام کپی کنه واسم جدید بپرسخ واسه شیت اما این فایل کاری انجام نداد در ضمت اگر در کومبو دوم شماره ای را بزنم که در اون نباشه خطای مناسب بده

سپاس[hr]
          راستی ببخشید اگر فرض کنیم یک قالب خاص را در همه ی شیت ها رعایت کنیم وقتی فایل در اختیار کاربر قرار می گیره امکان داره فاصله های سلولها را تغییر بده و بعد فرم قابل چاپ بهم بریزه آیا امکانی هست که فارغ از شکل فایل با زدن دکمه ای تحت عنوان چاپ هراطلاعات هر شیت را در قالب یکسانی چاپ یا نمایش بده ؟
          با درود فراوان

شما فرموده بودین که یک شیت جدید ایجاد کنه که این کار رو انجام میده ولی اگر منظورتون یک شیت خاص رو میخوای کپی کنید و میتوانید آز همون شیت خاص یک سیو از بگیره یعنی کپیش کنی و آن رو خالی کنید
          برای این که در کمبو هم عددی که شیت آن وجود ندارد ارور مناسب بده توی ایف بنویسید که اگر عدد وارد شده به کمبود از تعداد شیتها بیشتر بود ارور مناسب رو بهتون نشون بده

در مورد شیت قابل چاپ هم می تونی یک شیت مخصوص چاپ قرار بدی و یا اینکه قبل از پرینت اندازه رو ها و ستونها رو قبل از پرینت به اندازه مورد نظر شما تغییر داده و تنظیم کند سپس پریویو را نمایش دهد یا پرینت بگیرد
          shamsololama@yahoo.com
          09177733411

کامنت

• ariana4
            • 2012/09/23
            • 4

ببینید اولا که باور کنید فایل شیت نمی سازه
            ثانیا اون شماره شیتها را شما در یک حلقه از یک تا n بهش شماره دادین اما نام شیت من میتونه هر شماره ای باشه حتی میتونه کارکتر داشته باشه
            و عرض کردم شیتی که میسازه می خوام نام ا از کاربر بگیره و کپی یک شیت خاص باشه
            در مورد شیت چاپ هم متوجه نشدم من کاربر حرفه ای نیستم و کمک نیاز دارم
            اگر لطف کنید نمونه ای قرار بدین ممنون میشم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
              • 940

نوشته اصلی توسط ariana4
              ببینید اولا که باور کنید فایل شیت نمی سازه
              ثانیا اون شماره شیتها را شما در یک حلقه از یک تا n بهش شماره دادین اما نام شیت من میتونه هر شماره ای باشه حتی میتونه کارکتر داشته باشه
              و عرض کردم شیتی که میسازه می خوام نام ا از کاربر بگیره و کپی یک شیت خاص باشه
              در مورد شیت چاپ هم متوجه نشدم من کاربر حرفه ای نیستم و کمک نیاز دارم
              اگر لطف کنید نمونه ای قرار بدین ممنون میشم
              با درود فراوان
              در مورد شیت جدید حق با شماست کدی که نوشته بودم حذف شده بود در این فایل جدید ایجاد شیت جدید را با انتخاب کار بر و کپی از شیت مورد نظر قرار دادم و اینکه نام آن نیز کابر انتخاب کند

در مورد کمبو دوم شما نمی توانید اسم شیت را وارد کنید چون فقط شماره شیت می توانید وارد کنید یعنی شیت چندم هست که من از در خواست شما که گفته بودید با وارد کردن شماره شیت فکر کردم همون شماره شیت مد نظر شماست ولی در کمبو یک تغییری انجام کاری که مد نظر شماست انجام گیرد

برای فرمت هم نمونه ای در یک کلید قرار دادم که می توانید آن را بر اساس خواسته خود تغییر دهید

فایل نمونه:

[attachment=941]
              فایل های پیوست شده
              shamsololama@yahoo.com
              09177733411

کامنت

• ariana4
                • 2012/09/23
                • 4

سپاس فراوانی که بنده نسبت به زحمت بی دریغ شما داشتم با دکمه تشکر تنها به جا نیامد به این وسیله قدردان زحمت شما هستم
                پایدار و سلامت باشید

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

نوشته اصلی توسط ariana4
                  سپاس فراوانی که بنده نسبت به زحمت بی دریغ شما داشتم با دکمه تشکر تنها به جا نیامد به این وسیله قدردان زحمت شما هستم
                  پایدار و سلامت باشید
                  با درود فراوان
                  خواهش میکنم شما لطف دارین
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

• amirgolshan

• 2012/06/22
                    • 50

با سلام،

۱-چرا فایل " انتخاب شیت از یوزرفورم" با فرمت " xls " ذخیره شده است ؟

۲- مگر نباید هر فایلی را که دارای ماکرو است با فرمت " macro-enabled workbook format .xlsm " ذخیره کرد؟

۳- کد را بایست در " MODULE1 " نوشت یا در " Thisworkbook " ؟ چه تفاوتی دارند؟

۴- در صورت امکان یک کتاب مناسب برای تمرین و یادگیری " VBA " ارسال فرمائید.

سپاس فراوان

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                      • 940

با دود فراوان

۱-چرا فایل " انتخاب شیت از یوزرفورم" با فرمت " xls " ذخیره شده است ؟

جواب: چون این فایل در اکسل دوهزار سه ساخته شده همه فایل ها چه ماکرو داشته باشن و چه ماکرو نداشته باشن با همین فرمت ذخیره میشوند

۲- مگر نباید هر فایلی را که دارای ماکرو است با فرمت " macro-enabled workbook format .xlsm " ذخیره کرد؟

جواب : در اکسل دوهزار هفته به بالا چرا باید با پسوند XLSM ذخیره شوند

۳- کد را بایست در " MODULE1 " نوشت یا در " Thisworkbook " ؟ چه تفاوتی دارند؟

جواب:
                      این بستگی داره که چه کدی می خواهیم بنویسیم و به چه منظور و مهم اینکه در چه رویدادی میخواهیم بنویسیم مثلا در رویداد اوپن ورک بوک اگر باشه باید در دیسورک بوک بنویسی که این روداد در آن قسمت قرار دارد و با باز شدن فایل آن کدها اجرا میشوند در هر صورت در هر دو می شود کد نویسی کرد ولی کدهای که نیاز هست به صورت ماکرو از داخل دولوپر به آنها دست رسی داشته باشیم نیاز هست که در ماژول نوشته شوند

۴- در صورت امکان یک کتاب مناسب برای تمرین و یادگیری " VBA " ارسال فرمائید.

اگر جزوه وی بی آ ندارید و نفرستادم میلی به همین عنوان به من بزنید تا براتون جزوء میل کنم
                      shamsololama@yahoo.com

shamsololama@yahoo.com
                      09177733411

کامنت

• amirgolshan

• 2012/06/22
                        • 50

با سلام،

سپاس فراوان از توضیح شما.

فقط امکان دارد که جمله "ولی کدهای که نیاز هست به صورت ماکرو از داخل دولوپر به آنها دست رسی داشته باشیم نیاز هست که در ماژول نوشته شوند" را بیشتر توضیح بدهید. (مثلا با یک مثال)

منظور از " دولوپر " چیست ؟

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                          • 940

نوشته اصلی توسط amirgolshan
                          با سلام،

سپاس فراوان از توضیح شما.

فقط امکان دارد که جمله "ولی کدهای که نیاز هست به صورت ماکرو از داخل دولوپر به آنها دست رسی داشته باشیم نیاز هست که در ماژول نوشته شوند" را بیشتر توضیح بدهید. (مثلا با یک مثال)

منظور از " دولوپر " چیست ؟

دولوپر Developer یک تب هست که تو منو قرار میگیره و بصورت دیفالت غیر فعال هست و شما آن را در منو نمی بینید و بری فعال کردن آن ازتو اکسل آپشن تیک آن را بزنیت تا یه منو اضافه شود اکسل آپشن که باز کنید در اولین گزینه انتخاب سوم قرار دارد
                          در ای تب امکاناتی برا دست رسی به محیط وی بی آ ضبط ماکرو .... قرار دارد
                          مکاروهای که دراکسل رکورد میکنید در ماژول سیو میشود که از این تب میتوانید به آن دسترسی داشته و آن را اجرا کنید
                          shamsololama@yahoo.com
                          09177733411

کامنت

چند لحظه..