آیا دستوری یا روشی در vba وجود داره که بشه وقتی اکسل یا یک فرم اجرا میشه زبان کیبورد تغییر کنه؟؟ ( مثلا اگر زبان پیش فرض سیستم EN باشه واسه ورود داده ها به زبان فارسی نخوایم دستی زبان کیبورد رو تغییر بدیم و این کار با شروع اکسل یا حداقل اجرای یک فرم این تغییر بصورت اتوماتیک صورت بگیره)
تغییر زبان کیبورد
Collapse
X
-
تغییر زبان کیبورد
با درود
آیا دستوری یا روشی در vba وجود داره که بشه وقتی اکسل یا یک فرم اجرا میشه زبان کیبورد تغییر کنه؟؟ ( مثلا اگر زبان پیش فرض سیستم EN باشه واسه ورود داده ها به زبان فارسی نخوایم دستی زبان کیبورد رو تغییر بدیم و این کار با شروع اکسل یا حداقل اجرای یک فرم این تغییر بصورت اتوماتیک صورت بگیره) -
دو سال پیش به این سوال پاسخ داده شده جستجو می کردید بود، به هر حال فایلش رو آپ میکنم مجدد ، البته لازم به ذکره کاملا فراموش کردم چطور این کار رو انجام دادم پس زحمت تحلیل کد ها با خود شماست
فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
با درود
ممنون از فایلی که آپلود کردین ولی مثل اینکه با ویندوز و اکسل 64bit مشکل داره، البته این مشکل در فایل های دیگه ای هم که از فایل سیستمی استفاده میکنن واسم بوجود اومده!!!
اگه لطف کنین و یه بررسی کنین که مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه ممنون میشم
بازم ممنونمکامنت
-
تو سيستم هاي 64 بيتي نياز هست عبارت توصيفي PtrSafe نوشته بشه. فكر كنم اگه شما از اين فايل استفاده كنيد مشكلتون حل بشهفایل های پیوست شدهکامنت
-
ميشه اين عمل رو براي بعضي از سلول هاي شيت هامون هم تعريف بكنيم؟
فرض كنيد در مثال پيوستي سلول هاي a1 تا a10 رو فارسي تايپ كنهکامنت
-
من قبلا مشابه این کار را برای ستون A انجام داده بودم ببین به کارت میاد شاید ایده بده بهتون
کد PHP:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim ads, ads1 As String
ads = Target.Address
ads1 = Mid(ads, 2, 2)
If ads1 = "A$" Then
SwitchKeyboardLang (LANG_persian)
Else
SwitchKeyboardLang (LANG_ENGLISH)
End If
End Sub
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت

کامنت