مشکل پسورد در share workbook

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

مشکل پسورد در share workbook

سلام دوستان
    من شیت دارم که پسوردش 123 هست و دو تا باتن که یکی ردیف 3 تا 8 رو مخفی و دیگر اون رو از حالت مخفی خارج میکنه اما زمانی که فایل رو بهن حالت Share می برم ارور میده و به خاطر پسورد هست که در این محیط جواب نمیده
    به نظر شما راه حلی برای این موضوع هست؟ چون نیاز دارم حتما شیت پسورد داشته باشه چون نمیخوام کاربرای دیگه برخی از داده ها رو تغییر بدن
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [/CENTER]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط absorkhi
    سلام دوستان
    من شیت دارم که پسوردش 123 هست و دو تا باتن که یکی ردیف 3 تا 8 رو مخفی و دیگر اون رو از حالت مخفی خارج میکنه اما زمانی که فایل رو بهن حالت Share می برم ارور میده و به خاطر پسورد هست که در این محیط جواب نمیده
    به نظر شما راه حلی برای این موضوع هست؟ چون نیاز دارم حتما شیت پسورد داشته باشه چون نمیخوام کاربرای دیگه برخی از داده ها رو تغییر بدن
    سلام دوست عزيز
    چرا از تنظيمات خود share اقدام به رمزگذاري نميكنين؟ شما ميتونين تو تنظيمات اشتراك گذاري مشخص كنيد كه فلان كاربر فلان محدوده رو بتونه ويرايش كنه

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

ممنونم مهندس عزیز
      اما کاربرام در یک سیتم ثابت نیستم از بین حدود 20 - تا 30 تا سیستم این فایل در یک سیستم هست و بقیه بهش وصل میشن.
      ممکنه ی کاربر امروز روی سیستم شماره 1 باشه و همون کاربر فرداش در سیستم شماره 7
      [CENTER]
      [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
        • 798

در ضمن کاربراش مشخص نیست فقط در یک درایو هست و این درایو تو کل واحد شیر شده و ممکنه هر سیستمی که به این فولدر دسترسی داره بخواد از این فایل استفاده کنه
        [CENTER]
        [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط absorkhi
          در ضمن کاربراش مشخص نیست فقط در یک درایو هست و این درایو تو کل واحد شیر شده و ممکنه هر سیستمی که به این فولدر دسترسی داره بخواد از این فایل استفاده کنه
          متاسفانه من سيستمم شبكه نيست كه تست كنم براتون ولي ظاهرا كدي كه نوشتين درسته. بايد كار كنه. تو شبكه كه ميذارين رو كدوم خط ارور ميده؟ متن ارورش چيه؟

کامنت

چند لحظه..