سلام یه فایل نمونه گذاشتم که توضیخات هم توش هست یه مختصر کد هم داره که به کلید توی صفحه ارتباط داره ولی نمیدونم چرا تو حلقه loop گیر میکنه
یکی منو از تو لووپ در بیاره
Collapse
X
-
اين كه نياز به حلقه و كد نويسي نداره كه دوست عزيز
شما سلول سبز رنگ رو تقسيم بر مبلغ قابل توزيع كنيد ضريب مناسب بدست مياد
به همين راحتي -
با عرض تشکر
البته مشکل بدست آوردن ضریب نیست این را جهت نمونه گذاشتم فایل اصلیم حجمش زیاده صبح که در اداره امتحان میکردم همین فایل توی لوپ گیر میکرد اما الان خونه که امتحامن میکنم گیر نمیکه اما اون کاری هم ظاهرا قراره نمیکنه اگه لطف کنید کد رو طور تغییر بدید که از ضرائیب . یکهزام یکهزام کم کنه تا جائیکه خانه سبز رنگ تغییر نکنه ممنون میشمکامنت
-
الان من تست كردم مشكلي نداشت كه دوست عزيز
درست كار ميكنه و خيلي سريع به جواب ميرسه همشونکامنت
-
با سلام.
احتمالا تعداد سطرهای شما بسیار زیاد است که پردازش دو حلقه با داده های با حجم بالا وقت بسیاری می گیرد.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
اين كد رو هم ميتونين تست كنيد. اينم جواب ميده مشكلي نداره
کد PHP:Sub asas()
For Row = 6 To 8
mablagh = Cells(Row, 3).Value
zarib = Cells(Row, 4).Value
avalyeh = Cells(Row, 7).Value
karaneh = mablagh * zarib
Do While karaneh > avalyeh
zarib = zarib - 0.001
karaneh = mablagh * zarib
Loop
Cells(Row, 4).Value = zarib
Next Row
End Sub
کامنت
-
کامنت
-
-
این مشکل حل شد
حالا یه بار دیگه فایل رو ارسال میکنم یه تغییراتی جهت آسون تر شدن تست برنامه انجام دادم که مهم نیست اما اینکه خیلی مهمه اینکه اون عدد یک هزارم رو اگه مثلا ماه به یک ده هزارم با کمتر تغییر دهیم بازهم کد عمل میکنه اما بعد از تغییر مبالغی که نباید تغییر کنندفایل های پیوست شدهکامنت
-
ظاهرا اعدادتون در حدود ميليونيوم اضافه داره كه تو سلول ديده نميشه ولي تو محاسبات لحاظ ميشه
شما شرط حلقه رو اينطوري اصلاح كن درست ميشه
کد:Do While karaneh > avalyeh + 0.1
کامنت
کامنت