تایپ همزمان اعداد فارسی و انگلیسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pejmank

• 2014/10/13
    • 40

تایپ همزمان اعداد فارسی و انگلیسی

سلام
    توی یک سلول اکسل نیاز دارم هم عدد فارسی داشته باشم و هم عدد انگلیسی. (مثلا در متن "این یک متن 2d است با طول 3 سانتیمتر" عدد 3 فارسی و عدد 2 انگلیسی باشه)
    چکار باید بکنم؟
    فونت رو هرچی عوض میکنم اتفاقی نمیفته.
    توی اکسل باید تنظیمات رو عوض کنم یا ویندوز و یا هردو؟
    لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر
  • mohamadali110

• 2014/03/17
    • 151
    • 70.00

اول برو تو كنترل پنل و رجيونال لنگويج و سپس تو تب rigional option برو تو قسمت customize و اون پايين رو بزار رو none

بعد تو خود اكسلت اون قسمت فارسي رو با فونتاي سري B بزن مثلا B nazanin انگليسي رو هم با calibri مطابق عكس خدمتتان تقديم مي گردد

Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	1
Size:	13.3 کیلو بایت
ID:	125117

کامنت

• pejmank

• 2014/10/13
      • 40

اینکه گفتید خوبه ولی مشکل من رو حل نکرد:
      من یک لیست محصول دارم (که این اعداد فارسی و انگلیسی مثلاتوی یکی از محصولات اومده) و از اونها بصورت کلید آبشاری توی سطرهای فاکتور میخوام استفاده بکنم.
      راهکاری که شما گفتید برای یک یا دوبار جواب میده که بصورت دستی فونت قسمت هایی از سلول رو عوض کنم، ولی من میخوام اینکار برای همیشه انجام بگیره؛
      من حتی توی لیست محصولات این کار رو کردم و شرح کالا درست شد، ولی وقتی توی فاکتور اون کالای خاص رو وارد میکنم، با توجه به فرمت و زبان سلول فاکتورم همه نوشته ها رو تغییر میده.
      امکان این هست که موقع استفاده از کلید آبشاری فرمت (شامل نوع فونت) رو هم منتقل بکنیم؟

ممنون

کامنت

• mohamadali110

• 2014/03/17
        • 151
        • 70.00

اين امكان در ايجاد ليست آبشاري منتقل نميشه

مگر اينكه پس از انتخاب محصولي كه مد نظر هست (شامل عدد فارسي و انگليسي) با Paste special و سپس all using source theme فرمتش رو كامل شبه منبع كنيد

به پيوست نيز توجه گردد خالي از لطف نيست
        فایل های پیوست شده

کامنت

• pejmank

• 2014/10/13
          • 40

سلام
          من الان موفق شدم توی یک سلول هم اعداد فارسی داشته باشم و هم اعداد انگلیسی.
          ولی موقع چاپ همه اعداد رو به انگلیسی پرینت میگیره!!
          پرینتر رو هم دوباره نصب کردم، فونت های مختلفی رو امتحان کردم ولی کماکان فارسی میبینم و انگلیسی پرینت میگیره.
          کسی راهکاری برای این مشکل به ذهنش میرسه؟

کامنت

چند لحظه..