در برنامه ای که نوشتم بعد از جستجوی کد دانشجو نام و نام خانوادگی را نمایش میدهد. مشکل اینجاست که رکورد اول رو جستجومیکنه اما اگه رکورد اخر رو که وارد کنی جواب نمیده. و یک مشکل دیگه هم اینکه پیغام خطا بعد از سه بار no حذف میشه هرکارکردم درست نشد
مشکل با for ,if درست کارنکردن
Collapse
X
-
مشکل با for ,if درست کارنکردن
با سلام
در برنامه ای که نوشتم بعد از جستجوی کد دانشجو نام و نام خانوادگی را نمایش میدهد. مشکل اینجاست که رکورد اول رو جستجومیکنه اما اگه رکورد اخر رو که وارد کنی جواب نمیده. و یک مشکل دیگه هم اینکه پیغام خطا بعد از سه بار no حذف میشه هرکارکردم درست نشد -
text رو نميشه با value مقايسه كردکد:Private Sub CommandButton1_Click() Dim c As Range For Each c In Range("A2:A1000") [COLOR=#ff0000]If txtstnumber.Text = c.Text Then سلام دوست عزيز من كد مربوط به فرم اصلي رو به اين صورت تغيير دادم براتون. Label6 = c.Offset(0, 1) Label7 = c.Offset(0, 2) Label9 = c [COLOR=#ff8c00]Exit Sub[/COLOR] Else Dim x As Integer x = MsgBox("ÏÇäÔÌæíí ÈÇ äíä ãÔÎÕÇÊí æÌæÏ äÏÇÑÏ!ÂíÇ ÔãÇÑå ÏÇäÔÌæí æÇÑÏÔÏå ÑÇ Èå áíÓÊ ÏÇäÔÌæíÇä ÇÖÇÝå ãí˜äíÏ¿", vbYesNo + vbQuestion, "ÐÎíÑå ÏÇäÔÌæ") If x = vbYes Then insertstu.Show ElseIf x = vbNo Then txtstnumber.Text = "" End If End If Next End Sub
براي خروج سريعتر از برنامه و سرعت دادن به كد[/COLOR] -
ببخشيد من درست كدتون رو نخونده بودم. از اين كد استفاده كنيد مشكلي نداره ان شالله
کد:Private Sub CommandButton1_Click() Dim c As Range For Each c In Range("A2:A1000") If txtstnumber.Text = c.Text Then Label6 = c.Offset(0, 1) Label7 = c.Offset(0, 2) Label9 = c Exit Sub End If Next c x = MsgBox("ÏÇäÔÌæíí ÈÇ äíä ãÔÎÕÇÊí æÌæÏ äÏÇÑÏ!ÂíÇ ÔãÇÑå ÏÇäÔÌæí æÇÑÏÔÏå ÑÇ Èå áíÓÊ ÏÇäÔÌæíÇä ÇÖÇÝå ãí˜äíÏ¿", vbYesNo + vbQuestion, "ÐÎíÑå ÏÇäÔÌæ") If x = vbYes Then insertstu.Show ElseIf x = vbNo Then txtstnumber.Text = "" End If End Subکامنت

کامنت