در فرم زیر بعد از انتخاب شماره ترم درسهایی که در آن ترم ارایه شده را به صورت option button نمایش دهد.تنها تونستم یک درس رو نمایش بدم از حلقه for به چه صورت استفاده کنم و option ها رو نام گذاری کنم؟؟
به تعداد رقم وارد شده option button ایجادکند
Collapse
X
-
سلام،
دقيقا" سوالتان را متوجه نمي شوم! يعني وقتي شماره يک ترم را وارد کرديد و دگمه نمايش دروس را زديد اسامي تمام دروس آن ترم را درفرم (مثلا" در LABEL يا TEXTBOX هاي جداگانه) بياورد و جلو هر کدام هم يک OPTION BUTTON قرار دهد؟
چرا از LIST BOX استفاده نمي کنيد؟
ببينيد اينجوري بهتر نيست: يک LISTBOX در فرم ايجاد کرده و در دگمه "نمايش دروس" کد زير را بنويسيد:
کد:Private Sub CommandButton2_Click() ListBox1.Clear Dim C As Range For Each C In Range("h2:h15") If C = TextBox2.Text Then ListBox1.AddItem C.Offset(0, 1).Value End If Next End Sub
[SIGPIC][/SIGPIC] -
اگر منظورتان همان LISTBOX که من اشاره کردم مي باشد، براي استخراج مقادير از رديف هاي ليست شده در ليست بکس بايد از اين کد استفاده کنيد:
کد:ListBox1.List(ListBox1.ListIndex)
کد:Private Sub ListBox1_Click() Range("M1").Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex) End Sub
کد:Private Sub ListBox1_Click() UserForm1.TextBox1 = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex) UserForm1.Show End Sub
Last edited by Ali Parsaei; 2014/12/25, 12:22.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
کامنت