مرتب سازی دو ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

مرتب سازی دو ستون

با سلام
    فایل ضمیمه ای که گذاشتم میخواستم ببینم به چه روشهایی میشه مرتب سازی رو طوری انجام داد که در ستون اول 2 کاراکتر اول برامون مهمه و در ستون دوم مرتب سازی به ترتیب کاراکترها واسمون مهم هست
    به طور مثال:
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط generalsamad
    با سلام
    فایل ضمیمه ای که گذاشتم میخواستم ببینم به چه روشهایی میشه مرتب سازی رو طوری انجام داد که در ستون اول 2 کاراکتر اول برامون مهمه و در ستون دوم مرتب سازی به ترتیب کاراکترها واسمون مهم هست
    به طور مثال:
    id name city grade
    8951 ا�*مدی رضا شیراز 18
    8920 ا�*مدی علی تهران 17
    درود
    منظورتون از ستون اول یعنی ستون id هست؟
    کلا مرتب سازی به این شکل هست که چندین level میتونین تعریف کنین، یعنی اینکه برای مرتب سازی اولولیت مرتب شدن ستونها رو میتونین تعریف کنید.

کامنت

• generalsamad
      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
      • 1496

اگه فایل ضمیمه رو دانلود کنید منظورم رو بهتر متوجه میشید
      آره چند سطح میخوام مرتب سازی صورت بگیره
      ولی ستون اول 2 کاراکتر اول واسم مهم هست که مرتب باشه
      واسه ستون دوم هم که نام خانوادگی و نام هست میخوام بر حسب حروف الفبا مرتب باشن
      فرض کنید ستون اول 2 حرف اول مربوط به سال هستن و میخوام اونائی که سال 89 هستن به ترتیب نام مرتب شن
      فایل ضمیمه 2 شیت داره که قبل از مرتب سازی و بعد از مرتب سازی رو نشون میده ولی بدون تابع .
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
        • 351

نوشته اصلی توسط generalsamad
        اگه فایل ضمیمه رو دانلود کنید منظورم رو بهتر متوجه میشید
        آره چند سطح میخوام مرتب سازی صورت بگیره
        ولی ستون اول 2 کاراکتر اول واسم مهم هست که مرتب باشه
        واسه ستون دوم هم که نام خانوادگی و نام هست میخوام بر حسب حروف الفبا مرتب باشن
        فرض کنید ستون اول 2 حرف اول مربوط به سال هستن و میخوام اونائی که سال 89 هستن به ترتیب نام مرتب شن
        فایل ضمیمه 2 شیت داره که قبل از مرتب سازی و بعد از مرتب سازی رو نشون میده ولی بدون تابع .
        فایلتونو همون اول دانلود کردم و دیدم دوست عزیز
        والا من راهی به جز استفاده از ستون کمکی پیدا نکردم (شاید راه دیگه ای وجود داشته باشه اما من بلد نباشم). در هر صورت من فایلی که از ستون کمکی استفاده کردم واستون ضمیمه کردم.
        در واقع اومدم تو ستون کمکی با استفاده از تابع LEFT دو رقم اول مقادیر ستون ID رو جدا کردم و سطح Sort را هم در اولویت ستون کمکی (ID-help) و سپس ستون Name تعریف کرده و جدولتونو sort کردم.
        امیدوارم به کارتون بیاد و در غیر اینصورت اگه روش بهتری وجود داشته باشه دوستان کمک کنند.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
          مدير تالار توابع

• 2014/06/22
          • 1496

تشکر abootorab
          دوستان اگه روشی به جز استفاده از ستون کمکی دارند مطرح کنند
          ممنون
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]