فراخوانی اطلاعات مشتری با استفاده از شماره ملی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی یوسفی

• 2013/11/04
    • 31

فراخوانی اطلاعات مشتری با استفاده از شماره ملی

بسمه تعالی
    با سلام، فروشگاهی داریم با مراجعه و خرید روزانه مشتریها، که می خواهیم با استفاده از لیست خرید آنها در یک شیت، در شیت دیگر با استفاده از شماره ملی (به عنوان مثال)، اطلاعات مشتری شامل نام و... و همچنین کل مبالغ خرید نموده همان مشتری را فراخوانی نماییم. اطلاعات فردی را با استفاده از تابع vlook up جستجو می کنیم. اما برای مبلغ کل هرفرد و تعداد خرید نیازمند توابع دیگری هستم. لطفاً ساده ترین و کم حجمترین فرمولهای مربوطه را نیاز دارم که هم اثری روی سرعت اکسل نداشته باشد و هم درصورت بزرگ شدن لیست تا ده هزارردیف این توابع جواب بدهد و از vb هم استفاده نگردد. فایل پیوست دارد
    با تشکر.
    فایل های پیوست شده
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط علی یوسفی
    بسمه تعالی
    با سلام، فروشگاهی داریم با مراجعه و خرید روزانه مشتریها، که می خواهیم با استفاده از لیست خرید آنها در یک شیت، در شیت دیگر با استفاده از شماره ملی (به عنوان مثال)، اطلاعات مشتری شامل نام و... و همچنین کل مبالغ خرید نموده همان مشتری را فراخوانی نماییم. اطلاعات فردی را با استفاده از تابع vlook up جستجو می کنیم. اما برای مبلغ کل هرفرد و تعداد خرید نیازمند توابع دیگری هستم. لطفاً ساده ترین و کم حجمترین فرمولهای مربوطه را نیاز دارم که هم اثری روی سرعت اکسل نداشته باشد و هم درصورت بزرگ شدن لیست تا ده هزارردیف این توابع جواب بدهد و از vb هم استفاده نگردد. فایل پیوست دارد
    با تشکر.
    با درود
    فرمول لازم رو واستون تو فایل خودتون اعمال کردم، البته میشه کارای بیشتری واسه بهبود رو فایلتون انجام داد. امیداورم منظورتون همین باشه.
    سوالی باشه در خدمتم.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      برای کل مبلغ خرید
      کد PHP:
      =SUMIF('لیست خرید'!B:B;C4;'لیست خرید'!E:E
      برای تعداد مراجعین
      کد PHP:
      =COUNTIF('لیست خرید'!B:B;C4
      ولی اگه من به جای شما بودم و حجم اطلاعاتم خیلی زیاد بود از pivot table استفاده میکردم .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• علی یوسفی

• 2013/11/04
        • 31

با سلام و تشکر فراوان از آقای ابوتراب ، خیلی خوب بود همانطوری که مد نظرم بود. درصورتی که لطف نمایید و برای بهبود آن عملیات خاصی دارید ممنون می شوم.

کامنت

• علی یوسفی

• 2013/11/04
          • 31

با سلام و تشکر فراوان از شما و همه دوستان، می خواهم محیطی ساده داشته باشه و برای کاربران کم سواد و ناآشنا با اکسل هم قابل استفاده باشه که فقط با وارد کردن شماره ملی یا هر شناسه اختصاصی دیگری مشخصات مورد نظر ظاهر بشود. موفق باشید.

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

با درود

فرمول همونه . در ضممن از این کم سواد و این حرفا خواهشا بپرهیزیم. ممکنه اطلاعات تو این زمینه نداشته باشین اما دلیلی بر کم سواد بودن نیست اگر میخواین تا دکتر مملکتم نشونتون بدم که از اکسل چیزی نمیدونه اما تو چیزای دیگه قورتمون میده. مرسی
            اما اگر از نامگداری محدوده استفاده کنین که تا اونجایی که کحدوده پر شده باشه رو نگاه کنه سرعت بیشتره
            فایل های پیوست شده
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• علی یوسفی

• 2013/11/04
              • 31

با سلام و تشکر از شما که اطلاعات دیگری اضافه نمودید. ممنون میشم از همه دوستانی که کمک کنند در جهت بهبود این فایل ، نظر یا عملیات خاصی یا جلوه ظاهری خاصی مد نظر داشته باشند. و هرچیزی که بر کارایی، سادگی و جذابیت آن بیفزاید.

کامنت

• امين اسماعيلي
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                • 1198
                • 84.00

با درود
                دوست عزیز من یه یک تو فرمولام اشتباه گذاشتم هر چند جواب درست در میومد و اینکه شماره ملی ها رو من برات منحصر به فر کردم البته با فرمول و بعد یه لیست هم تو همون سل زرد از اونها اوردم. گفتم شاید کمکی بشه. البته اگر با وی بی بود سرعت تو داده های بسیار زیاد بالا میره. در ضمن شماره ملی ها تو سل زرد هم به ترتیب میان.

دوستانی هم که لیست منحصر به فرد از یک ستون میخوان و سورت شده این فایل کمکشون میکنه. البته با فرمول
                فایل های پیوست شده
                Last edited by امين اسماعيلي; 2015/01/04, 03:46.
                در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• misammisam
                  مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
                  • 892
                  • 64.00

نوشته اصلی توسط علی یوسفی
                  با سلام و تشکر فراوان از آقای ابوتراب ، خیلی خوب بود همانطوری که مد نظرم بود. درصورتی که لطف نمایید و برای بهبود آن عملیات خاصی دارید ممنون می شوم.
                  خواهش میکنم ، ترابی هستم :D
                  برای بهینه شدن فایلت ، گفتم میتونی از PivotTable استفاده کنی ، من یه نمونه برات میزارم ، با مطالعه درمورد پیوت تیبل میتونی از امکانات زیادش استفاده کنید .
                  فایل های پیوست شده
                  [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
                  [/CENTER]
                  [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
                  [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
                  [/CENTER]

کامنت

• tavosi
                    • 2015/01/12
                    • 3
                    • 19.00

مشکل مشابه

نوشته اصلی توسط abootorab
                    با درود
                    فرمول لازم رو واستون تو فایل خودتون اعمال کردم، البته میشه کارای بیشتری واسه بهبود رو فایلتون انجام داد. امیداورم منظورتون همین باشه.
                    سوالی باشه در خدمتم.
                    با تشکر من هم مشکل مشابه دارم و میخواهم از 12 ماه حضور یک فرد با کارت مشخص یک گزارش بگیرم چطوری؟ مثلا بگویم آبان و... طاوسی 09127254531

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                      • 699

نوشته اصلی توسط tavosi
                      با تشکر من هم مشکل مشابه دارم و میخواهم از 12 ماه حضور یک فرد با کارت مشخص یک گزارش بگیرم چطوری؟ مثلا بگویم آبان و... طاوسی 09127254531
                      دوست عزیز
                      جناب آقای طاوسی احتراما فایل ضمیمه را بررسی نمایید شیت 1 یک PivotTable برای گزارش گیری ماه می باشد( البته ماه را به جدول مربوطه اضافه کردم )
                      نحوه استفاده :
                      برای استفاده از گزینه های بیشتر روی جدول کلیک کنید اگر Pivottable Field List فعال نشد د رقسمت بالای منوی اصلی اکسل PivotTable Tools فعال میشود لبه Design را انتخاب و از گروه Show گزینه Field List راانتخاب کنید و گزینه های تیک خورده و محل آنها را در قسمت پایین آن بررسی نمایید. شما میتوانید با درگ کردن آنها را جابجا کنید و نتیجه های مختلفی بدست آوردی(البته بصورت اصولی)

با تشکر میر
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• ahadbares

• 2013/04/19
                        • 15

با سلام خدمت همه دوستان اگه اون کد ملی وجود نداشت بخواهیم در همان محل که اطلاعات درج کنیم بعد به شیت اطلاعات انتقال دهیم بدون اینکه فرومول بهم بخوره اگه امکان داره از vbaاستفاده کنیم
                        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..