متن فارسی رو در محیط vbe شون بده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msoori

• 2014/08/02
    • 247
    • 83.00

متن فارسی رو در محیط vbe شون بده

با سلام دوستان خوبم
    یه سئوال داشتم
    زمانیکه متون فارسی رو در پروجکت اکسپلورر تایپی میکنم یا وقتی تابع تعریف می*کنم تا متن فارسی رو نشون بده فقط علامت سئوال میده!!!!
    به نظرتون مسئله چیه؟؟
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    در لينک زير هم راجع به کاراکترهاي فارسي بحث شده، خلاصه اش اين است کهظاهرا" vba از سيستم کد دهي unicode پشتيباني نمي کند، به همين خاطر کاراکترهايي که فقط به صورت unicode تعريف شده اند را اگر وارد محيط vba نماييم براي آن ناشناخته مي باشند:
    اصلاح حرف ي فارسي - صفحه 2
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط msoori
      با سلام دوستان خوبم
      یه سئوال داشتم
      زمانیکه متون فارسی رو در پروجکت اکسپلورر تایپی میکنم یا وقتی تابع تعریف می*کنم تا متن فارسی رو نشون بده فقط علامت سئوال میده!!!!
      به نظرتون مسئله چیه؟؟
      سلام،
      این مشکل رو من هم چند وقت پیش داشتم!
      با تغییر ویندوز برطرف شد!
      گفتم شاید به دردتون بخوره!
      مسایلی چون عدم نصب کامل ویندوز و غیره!
      موفق باشید.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود
        در قسمت control panel ویندوز- بخش Regional and language . یه بخش Administrative داره در اونجا یه بخش داره به نام language for non-unique programe اونجا location رو به persian تغییر بدین و و یندوز رو restart کنین شاید درست شد.
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..