تهیه یک شیت راهنما برای دسترسی به شیت های یک فایل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sasami

• 2015/01/05
    • 6

[حل شده] تهیه یک شیت راهنما برای دسترسی به شیت های یک فایل

سلام دوستان . من یه فایل اکسل با تعدادی زیادی شیت دارم . هر کدوم از این شیتهای محاسباتی هم قسمتهای مختلفی دارن. من میخوام این فایل رو برای استفاده به تعدادی یوزر گیج بدم که مدام توی انتخاب شیت ها و قسمت های مختلف هر شیت اشتباه میکنن.
    راهی برای ایجاد یک برنامه کاربردی و راهنما که از ابتدای باز شدن فایل فعال بشه و چنتا اطلاعات از یوزر بگیره و بعد اتومات اون بخش از شیت مورد نظر رو بین چندین شیت پیدا کنه و نشون بده؟Generation Device Calibration UNC..xlsx
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

دوست عزیز خواسته شما خودش یه پروژس اگه مایل هستی که با بچه ها حلش کنیم باید پله پله مطالب را عنوان بفرمایید تا مرحله به مرحله حل بشه در غیر اینصورت می تونید درخواست پروژه را تکمیل کنید
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• sasami

• 2015/01/05
      • 6

نوشته اصلی توسط M_R_M
      دوست عزیز خواسته شما خودش یه پروژس اگه مایل هستی که با بچه ها حلش کنیم باید پله پله مطالب را عنوان بفرمایید تا مرحله به مرحله حل بشه در غیر اینصورت می تونید درخواست پروژه را تکمیل کنید
      دوست عزیز از توجه شما ممنونم. تصور من این هست که با تهیه فرم انتخاب اطلاعات و یک دستور ماکروی ادرس دهی بتوان چنین دسترسی را فراهم کرد. شما نظر من رو تایید میکنید یا پیشنهاد بهتری دارید؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط sasami
        دوست عزیز از توجه شما ممنونم. تصور من این هست که با تهیه فرم انتخاب اطلاعات و یک دستور ماکروی ادرس دهی بتوان چنین دسترسی را فراهم کرد. شما نظر من رو تایید میکنید یا پیشنهاد بهتری دارید؟
        سلام دوست عزيز
        اگه درست متوجه شده باشم شما با ايجاد سطح دسترسي هاي مختلف ميتونين به هدفتون برسيد.
        اگر تمايل دارين ميتونين از اين توضيحات كمك بگيرين
        پکیج آموزشی ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص

اگر نياز شما با اين تاپيك رفع نشد ميتونين خود محصول رو تهيه كنيد.
        همچنين ميتونين همين تاپيك رو ادامه بدين و سوالاتتون رو گام به گام بپرسيد تا دوستان راهنماييتون كنن

کامنت

چند لحظه..