کمک در خصوص تنظیم فایل پیوست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rezayavar

• 2013/12/11
    • 49

کمک در خصوص تنظیم فایل پیوست

سلام عزیزان خسته نباشید یکی از دوستان فایلی رو به من داده خیر سرمون براش درست کنیم بدین صورت است که شیت 1 بانک اطلاعاتی ماست و بصورت عمودی وارد شده در شیت 2 بایستی اسم رو که زد از شیت یک اطلاعات همون شخص رو بیاره من پیشنهاد کردم استراکچر فایل رو عوض کنه و در چند ستون داشته باشه و با Index & Mche میشد درستش کرد ولی میگه به همین حالت میخواد میتونید راهنمائی بفرمائید؟Book1.xlsx
  • rezayavar

• 2013/12/11
    • 49

نوشته اصلی توسط rezayavar
    سلام عزیزان خسته نباشید یکی از دوستان فایلی رو به من داده خیر سرمون براش درست کنیم بدین صورت است که شیت 1 بانک اطلاعاتی ماست و بصورت عمودی وارد شده در شیت 2 بایستی اسم رو که زد از شیت یک اطلاعات همون شخص رو بیاره من پیشنهاد کردم استراکچر فایل رو عوض کنه و در چند ستون داشته باشه و با Index & Mche میشد درستش کرد ولی میگه به همین حالت میخواد میتونید راهنمائی بفرمائید؟[ATTACH=CONFIG]5463[/ATTACH]
    ببخشید من به نتیجه نرسیدم و اشتباها کلید سبز رو زدم خیلی عذر میخوام

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط rezayavar
      سلام عزیزان خسته نباشید یکی از دوستان فایلی رو به من داده خیر سرمون براش درست کنیم بدین صورت است که شیت 1 بانک اطلاعاتی ماست و بصورت عمودی وارد شده در شیت 2 بایستی اسم رو که زد از شیت یک اطلاعات همون شخص رو بیاره من پیشنهاد کردم استراکچر فایل رو عوض کنه و در چند ستون داشته باشه و با Index & Mche میشد درستش کرد ولی میگه به همین حالت میخواد میتونید راهنمائی بفرمائید؟
      سلام،
      این سؤال،
      اینجا پاسخ داده شده است.
      موفق باشید.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
        • 49

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
        سلام،
        این سؤال،
        اینجا پاسخ داده شده است.
        موفق باشید.