خطا در هنگام باز کردن فایل حاوی ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • aty313

• 2014/09/11
    • 29

خطا در هنگام باز کردن فایل حاوی ماکرو

با سلام من یک فایل حاوی تعدادی فرم دارم که بر روی سیستم خودم با ویندوز سون و office 2010 اجرا می شود اما بر روی سیستم با ویندوز ایت و office 2013 اجرا نمی شود در حالیکه در یک فایل دیگر حاوی فرم وقتی این دستور را نوشته بودم اجرا می شد.
    #If VBA7 Then Private Declare PtrSafe Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal ms As LongPtr)#Else Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal ms As Long)#End Ifلطفا مرا راهنمایی کنید. آیا برای ویندوز ایت باید دستور خاصی بنویسم.
  • aty313

• 2014/09/11
    • 29

در ضمن خطای "macro can not be executed" را می دهد

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4536
      • 100.00

ويندوز سون شما 32 بيتي هست يا 64؟ ويندوز ايت شما چطور؟

کامنت

• aty313

• 2014/09/11
        • 29

هر دو ویندوز سون و ایت 64 بیتی است. الان متوجه شدم که در اصل ویندوز ایت با office 2013 با exe فایل ماکرو من که با نرم افزار LockXLS ایجاد شده مشکل دارد و در صورتی که این exe را کلا پاک کنم خود اکسل دارای ماکرو اجرا می شود. در حالیکه من به exe ان نیاز دارم. البته برای exe من نرم افزارهای xcell و XLtoEXE نیز استفاده کردم و همین ایراد وجود دارد. خیلی سرچ کردم نرم افزار exe دیگری ندیدم....

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4536
          • 100.00

نوشته اصلی توسط aty313
          هر دو ویندوز سون و ایت 64 بیتی است. الان متوجه شدم که در اصل ویندوز ایت با office 2013 با exe فایل ماکرو من که با نرم افزار LockXLS ایجاد شده مشکل دارد و در صورتی که این exe را کلا پاک کنم خود اکسل دارای ماکرو اجرا می شود. در حالیکه من به exe ان نیاز دارم. البته برای exe من نرم افزارهای xcell و XLtoEXE نیز استفاده کردم و همین ایراد وجود دارد. خیلی سرچ کردم نرم افزار exe دیگری ندیدم....
          منم قبلا دنبالش بودم. نرم افزاري كه با آفيس 2013 مچ باشه پيدا نكردم متاسفانه

کامنت

• aty313

• 2014/09/11
            • 29

با سلام
            خودم موفق شدم نرم افزارش را پیدا کنم همان نرم افزار lockxls v5.2 که آخرین ورژن آن است را از آدرس زیر دانلود کردم و مشکل exe با ویندوز ایت و office 2013 به صورت همزمان حل شد:

امیدوارم برای شما و دوستان نیز مفید باشد.

کامنت

• mohamadali110

• 2014/03/17
              • 151
              • 70.00

نوشته اصلی توسط aty313
              با سلام
              خودم موفق شدم نرم افزارش را پیدا کنم همان نرم افزار lockxls v5.2 که آخرین ورژن آن است را از آدرس زیر دانلود کردم و مشکل exe با ویندوز ایت و office 2013 به صورت همزمان حل شد:

امیدوارم برای شما و دوستان نیز مفید باشد.
              ميشه يكي توضيح بيشتري بده اين نرم افزار واسه چيه

کامنت

• Alireza
                مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                • 648
                • 80.00

سلام در اصل یه کانورتور هست که فایل های اکسل رو به exe تبدیل میکنه ولی برای اجرای فایل نصب بودن افیس روی سیستم لازمه
                تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است

کامنت

• aty313

• 2014/09/11
                  • 29

نصب بودن آفیس لازمه ولی دو تا حسن داره 1- در سیستم های مختلف نیاز به فعال بودن ماکرو نیست. 2- کدهای نوشته قابل رویت یا قابل تغییر نیست و کسی نمی تواند source کدهای شما را ببیند. این نسخه ای که در لینک گذاشتم حسن دیگرش مچ شدن با ویندوز 32 و 64 بیتی و office 2013 نیز هست.

کامنت

• aty313

• 2014/09/11
                    • 29

به دلیل غیرفعال شدن لینک دانلودی که برای نرم افزار گذاشته بودم می توانید آن را از سایت زیر نیز دانلود کنید:
                    www.excel-vba.ir

کامنت

چند لحظه..