تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و اختلاف آن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • h_mohamadi

• 2014/08/12
    • 7

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و اختلاف آن

سلام دوستان

می خواستم بدانم می شود من را راهنمایی بفرمائید که چطوری می توانم بدون Add-Ins تاریخ میلادی را به شمسی و اختلاف 2 تاریخ شمسی را در آورم

می شود من را در این زمینه راهنمایی بفرمائید

• abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط h_mohamadi
    سلام دوستان

می خواستم بدانم می شود من را راهنمایی بفرمائید که چطوری می توانم بدون Add-Ins تاریخ میلادی را به شمسی و اختلاف 2 تاریخ شمسی را در آورم

با درود
    یا باید از Add-Ins استفاده کنید یا اینکه خودتون برنامه مربوط به تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی و محاسبه اختلاف دو تاریخ بنویسید که پیشنهاد میکنم درجایی که این خواسته شما بصورت آماده وجود داره دیگه کدنویسی مجدد انجام ندید.

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

سلام دوستان

درود مجدد
      جهت استفاده از توابع تبدیل تاریخ و محاسبه اختلاف 2 تاریخ به لینک زیر هم میتونید یه سر بزنید.

کامنت

• h_mohamadi

• 2014/08/12
        • 7

نوشته اصلی توسط abootorab
        با درود
        یا باید از Add-Ins استفاده کنید یا اینکه خودتون برنامه مربوط به تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی و محاسبه اختلاف دو تاریخ بنویسید که پیشنهاد میکنم درجایی که این خواسته شما بصورت آماده وجود داره دیگه کدنویسی مجدد انجام ندید.
        من از Add-Ins زیر که مربوطه به شمسی اینها است استفاده کردم اما وقتی به کامپیوتر دیگر می برم مشکل می خورم
        راهنمایش را هم دیدم ولی نشد
        فایل های پیوست شده

کامنت

• mokaram
          مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

دوست عزیر شما بهتره از کدهای اون بهره ببرید بدین صورت که با درگ کردن کدها به فایل مورد نظر از این به بعد تو هر سیستمی قابل اجراست و مشکلی پیش نمیاد
          نمونه فایل خدمت شما
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

من از Add-Ins زیر که مربوطه به شمسی اینها است استفاده کردم اما وقتی به کامپیوتر دیگر می برم مشکل می خورم
            راهنمایش را هم دیدم ولی نشد
            به چه مشكلي بر ميخورين دوست عزيز؟
            شما بايد كلاس و ماژول هاي اين پلاگين رو وارد فايلتون كنين. همين كار رو ميكنين يا نه؟

کامنت

• h_mohamadi

• 2014/08/12
              • 7

نوشته اصلی توسط M_R_M
              دوست عزیر شما بهتره از کدهای اون بهره ببرید بدین صورت که با درگ کردن کدها به فایل مورد نظر از این به بعد تو هر سیستمی قابل اجراست و مشکلی پیش نمیاد
              نمونه فایل خدمت شما
              دوستان من نمی توانم با این فایل تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کنم.
              لطفا کمکم کنید

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                • 1805
                • 74.00

دوستان من نمی توانم با این فایل تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کنم.
                لطفا کمکم کنید
                شما از چه تابعی استفاده می کنید؟ ارور چی میده ؟ جداکننده های آرگومانها را درست قرار دادید؟

با تابع زیر به جواب می رسید ( تو خونه h9 ,تاریخ میلادی را قرار دادم)
                کد PHP:
                =J_JALALDATE(H9,1
                [/CENTER]

کامنت

• ali_7010

• 2014/11/15
                  • 5

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
                  من هم یه همچین مشکلی دارم.یه فایل دارم که خودم و همکارم بصورت مشترک از اون استفاده می کنیم.از توابع تاریخ فارسی (Persian-Function-For-EXCEL_V2) تو این فایل استفاده کردم.مشکل اینجاست هر بار که من یا همکارم این فایل تو باز و ثبت اطلاعات می کنیم.نفر بعدی وقتی فایل رو باز می کنه
                  پیام This workbook contains one or more linkes that cannot be updated ظاهر میشه و تو ستون تاریخ فارسی پیغام ?Name# رو مشاهده می کنه و بایستی مسیر تابع فارسی تو Add in مجدداً تعریف کنه.نمی دونم چه باید بکنم؟لطفاً راهنمایی کنید.

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
                    • 798

سلام
                    شما بهتره از ماژول های فارسی استفاده کنی و با جستجوی این ماژول تو انحمن فایلش هست
                    [CENTER]
                    [/CENTER]

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                      • 1805
                      • 74.00

نوشته اصلی توسط ali_7010
                      با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
                      من هم یه همچین مشکلی دارم.یه فایل دارم که خودم و همکارم بصورت مشترک از اون استفاده می کنیم.از توابع تاریخ فارسی (Persian-Function-For-EXCEL_V2) تو این فایل استفاده کردم.مشکل اینجاست هر بار که من یا همکارم این فایل تو باز و ثبت اطلاعات می کنیم.نفر بعدی وقتی فایل رو باز می کنه
                      پیام This workbook contains one or more linkes that cannot be updated ظاهر میشه و تو ستون تاریخ فارسی پیغام ?Name# رو مشاهده می کنه و بایستی مسیر تابع فارسی تو Add in مجدداً تعریف کنه.نمی دونم چه باید بکنم؟لطفاً راهنمایی کنید.
                      مشکل اینه که شما از Add-in استفاده می کنید بهتره کدهای اون را تو فایل مقصد ایمپورت کنید بعد اون فایل را مشترکا استفاده کنید نتیجه میده ( من خودم از این روش چند سالی هست استفاده میکنم ) از پست 5 کمک بگیرید
                      [/CENTER]

کامنت

• ali_7010

• 2014/11/15
                        • 5

نوشته اصلی توسط M_R_M
                        مشکل اینه که شما از Add-in استفاده می کنید بهتره کدهای اون را تو فایل مقصد ایمپورت کنید بعد اون فایل را مشترکا استفاده کنید نتیجه میده ( من خودم از این روش چند سالی هست استفاده میکنم ) از پست 5 کمک بگیرید
                        از فایلی که لطف کردید تو پست 5 گذاشتید چجوری و تو چه قسمتی کدها رو تو فایلم کپی کنم؟

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                          • 1805
                          • 74.00

دوست عزیز شما با زدن کلید های Alt + F11 وارد محیط کدنویسی می شید ( فایل مبدا و مقصد هر دو باز باشند) ستون سمت چپ زیر اسامی شیت ها یه سری ماژول قرار داره که با درگ کردن اونها از فایل مبدا به فایل مقصد وسیو کردن با فرمت xlsm کار تمومه.
                          [/CENTER]

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
                            • 118

اگر نمی خواید از add-in استفاده کنید میتونید کاری رو که سالها پیش من برای استفاده خودم انجام دادم بکنید هرچند زیاد حرفه ای نیست ولی بهر حال کارراه اندازه ..!!
                            یعنی روزهای میلادی رو از فاصله ای که نیاز دارید (برای یک سال یا ده سال یا بیشتر؛ (مثلا من از سال 1900 تا سال 2100 وارد کردم!! )) ایجاد کنید و بعد در کنار اون تاریخهای متناظر شمسی رو..

که با یه مقدار تلاش! کپی پیست قابل انجامه ..! دیگه بعدش با یه vlookup ساده هر نتیجه ای که بخواید رو بدست میارید..!

کامنت

• ali_7010

• 2014/11/15
                              • 5

نوشته اصلی توسط M_R_M
                              دوست عزیز شما با زدن کلید های Alt + F11 وارد محیط کدنویسی می شید ( فایل مبدا و مقصد هر دو باز باشند) ستون سمت چپ زیر اسامی شیت ها یه سری ماژول قرار داره که با درگ کردن اونها از فایل مبدا به فایل مقصد وسیو کردن با فرمت xlsm کار تمومه.
                              جناب M_R_M ماژول مورد نظرو کپی کردم تو فایل ولی موقع اجرا error میده.ولی اگر تو فایل شما دیتا وارد کنم error نمیده.علت چیه؟

کامنت

چند لحظه..