تعریف لیست های مرتبط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • samaneh1363
    • 2015/01/07
    • 3

تعریف لیست های مرتبط

سلام به همگی
    من میخوام یه فایل اکسل بسازم که در ستون اولش یه لیست داشته باشم که با انتخاب هر کدوم از گزینه های آن، گزینه های موجود در ستون دوم تغییر کنه.
    من اول برای ستون اول یه مجموعه مقادیر انتخاب کردم و با استفاده از Data Validation لیست رو براش تعریف کردم و بعد با استفاده از دستور InDirect بعد از انتخاب هر مقدار از ستون اول مقادیر مربوط به اون در ستون دوم لیست میشه.
    حالا مشکل من اینه که وقتی که کل ستون اول رو به عنوان مقادیر InDirect انتخاب میکنم کار نمیکنه.
    نمونه فایل رو پیوست کردم. لطفا کمکم کنید.
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط samaneh1363
    سلام به همگی
    من میخوام یه فایل اکسل بسازم که در ستون اولش یه لیست داشته باشم که با انتخاب هر کدوم از گزینه های آن، گزینه های موجود در ستون دوم تغییر کنه.
    من اول برای ستون اول یه مجموعه مقادیر انتخاب کردم و با استفاده از Data Validation لیست رو براش تعریف کردم و بعد با استفاده از دستور InDirect بعد از انتخاب هر مقدار از ستون اول مقادیر مربوط به اون در ستون دوم لیست میشه.
    حالا مشکل من اینه که وقتی که کل ستون اول رو به عنوان مقادیر InDirect انتخاب میکنم کار نمیکنه.
    نمونه فایل رو پیوست کردم. لطفا کمکم کنید.
    سلام،
    در سلول B2 و در قسمت Data Validation فرمول زیر را وارد کنید:
    کد PHP:
    =INDIRECT(A2

موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• samaneh1363
      • 2015/01/07
      • 3

این دستور فقط برای همون سلول جواب میده. من میخوام این دستور برای کل ستونم باشه؛ در این صورت باید چیکار کنم؟؟!!!

کامنت

• mohamadali110

• 2014/03/17
        • 151
        • 70.00

كل ستون b رو به غير از b1 انتخاب كن و اين دستورو تو ديتا وليديشن بزن

کد:
        =INDIRECT($A2)
        به علامت $ دقت كن

فايلشم ضميمه كردم
        فایل های پیوست شده

کامنت