نحوه درون یابی در منحنی های اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sina_jackal
    • 2015/01/16
    • 4

نحوه درون یابی در منحنی های اکسل

با سلام خدمت اساتید ارجمند من یه مشکلی دارم یه سری داده به صورت (x,y) دارم که نمودارش به شکل زیر شده حالا می خوام با دادن x های متفاوت y اون نقطه رو به دست بیارم به عنوان مثال می خوام بدونم y نقطه ای که x اون 3 هستش چند میشه ؟ به طور کلی تابع نظیر این نمودار چی میشه که با دادن x های مختلف به ما y های مختلف رو بده
    عکسی هم مربوط به سوالم ضمیمه کردم
    با تشکر فراوان

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	88.2 کیلو بایت
ID:	143497
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط sina_jackal
    با سلام خدمت اساتید ارجمند من یه مشکلی دارم یه سری داده به صورت (x,y) دارم که نمودارش به شکل زیر شده حالا می خوام با دادن x های متفاوت y اون نقطه رو به دست بیارم به عنوان مثال می خوام بدونم y نقطه ای که x اون 3 هستش چند میشه ؟ به طور کلی تابع نظیر این نمودار چی میشه که با دادن x های مختلف به ما y های مختلف رو بده
    عکسی هم مربوط به سوالم ضمیمه کردم
    با تشکر فراوان

[ATTACH=CONFIG]5530[/ATTACH]
    سلام دوست عزيز
    با توجه به نمودارتون من پيشنهاد ميكنم شما داده هاتون رو به matlab يا maple بدين و به اصطلاح curve fitting انجام بدين تا بهتون معادله خط متناظر (يا نزديك ترين معادله خط متناظر) با اين داده ها رو بده

ولي اگر اصرار دارين با اكسل انجام بشه دو راه دارين:
    1- از curve fitting اكسل استفاده كنيد و معادله خط بگيرين (قدرت matlab و maple رو نداره) و از تابعي كه بهتون ميده استفاده كنيد
    2- از ميانيابي خطي استفاده كنيد (كه دقتش خيلي بالا نيست)

کامنت

• sina_jackal
      • 2015/01/16
      • 4

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      با توجه به نمودارتون من پيشنهاد ميكنم شما داده هاتون رو به matlab يا maple بدين و به اصطلاح curve fitting انجام بدين تا بهتون معادله خط متناظر (يا نزديك ترين معادله خط متناظر) با اين داده ها رو بده

ولي اگر اصرار دارين با اكسل انجام بشه دو راه دارين:
      1- از curve fitting اكسل استفاده كنيد و معادله خط بگيرين (قدرت matlab و maple رو نداره) و از تابعي كه بهتون ميده استفاده كنيد
      2- از ميانيابي خطي استفاده كنيد (كه دقتش خيلي بالا نيست)

با سلام مجدد این curve fitting توی کدوم قسمت هستش هر چی گشتم پیداش نکردم
      با تشکر فراوان از شما استاد عزیز

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط sina_jackal

با سلام مجدد این curve fitting توی کدوم قسمت هستش هر چی گشتم پیداش نکردم
        با تشکر فراوان از شما استاد عزیز
        چيزي به اسم كرو فيتينگ در اكسل نداريم دوست عزيز
        شما روي يكي از داده هاي نمودار راست كليك كنيد و گزينه add trendline رو بزنيد. بقيه مراحلش رو متوجه ميشيد

کامنت

چند لحظه..