استفاده از وی لوکاپ یا کانت ایف ؟ مسئله این است !!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • dalir

• 2014/12/31
    • 5

استفاده از وی لوکاپ یا کانت ایف ؟ مسئله این است !!!

سلام اساتید گرامی عصر جمعتون بخیر .
    من تو فایلی که پیوست گذاشتم 2 تا مشکل دارم لطفا راهنمایی ام کنید
    1- در شیت گزارش اگر a2 در نمایندگی مرکزی (که لیست نمایندگی ها در شیت لیست کارکنان می باشد) کار کند در سل f2 شیت گزارش تیک بخورد
    2- اگر بخواهم در شیت گزارش با دیتا ولیدیشن یک لیست از شماره پرسنلی موجود در لیست مساعده درست کنم چون تکراری وجود دارد کل شماره ها رو با تکراریها می آورد پس چکار کنم که تکراریها در لیست دیتا ولیدیشن تکرار نشود.
    ممنون و سپاسگزار
    فایل های پیوست شده
  • y.a.i

• 2015/01/04
    • 38
    • 39.00

سلام، جواب سوالتان در فایل پیوست می باشد. البته راههای ساده تر و دقیقتر و بهتری هم وجود دارد که سایر دوستان می توانند پاسخ دهند. برای دیتا ولیدیشن از لیست کارکنان استفاده کردم.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• dalir

• 2014/12/31
      • 5

نوشته اصلی توسط y.a.i
      سلام، جواب سوالتان در فایل پیوست می باشد. البته راههای ساده تر و دقیقتر و بهتری هم وجود دارد که سایر دوستان می توانند پاسخ دهند. برای دیتا ولیدیشن از لیست کارکنان استفاده کردم.
      ممنونم از توجه شما دوست عزیز . ولی در مورد مشکل اول من می خواستم که علامت تیک زده بشه و در مورد دوم هم سوال من در مواردی بود که دامنه اطلاعاتیم تکراری داشته باشه درسته در مورد این فایل میشه از شیت لیست کارکنان استفاده کرد ولی کلا برام جای سوال داره
      بازم از لطفی که کردید و پاسخ دادید متشکرم

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

با تشکر میر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
          • 480
          • 80.00

نوشته اصلی توسط dalir
          ممنونم از توجه شما دوست عزیز . ولی در مورد مشکل اول من می خواستم که علامت تیک زده بشه و در مورد دوم هم سوال من در مواردی بود که دامنه اطلاعاتیم تکراری داشته باشه درسته در مورد این فایل میشه از شیت لیست کارکنان استفاده کرد ولی کلا برام جای سوال داره
          بازم از لطفی که کردید و پاسخ دادید متشکرم
          با سلام
          براي اينكه بخواين سلولهايي كه مد نظرتونه، توي فايلي كه جناب مير فرستادن. توي فرمول به جاي آرگومان true كه عدد 1 نوشتن رو
          کد PHP:
          char(252
          قرار بدين و فونت سلولهاي فرمول رو Wingdings قرار بدين.

کامنت

چند لحظه..