سلام دوستان من ستونی دارم که حاوی تاریخ شمسی میباشد بعضی از این تاریخها بروز میشود حالا میخواهم وقتی تاریخ بروز شد زمینه اون تا 3 روز سبز رنگ شود من ای کار را با conditional formating و درج j_today انجام دادم اما تارخ همون روز سبز میشود و من دوست دارم تا سه روز سبز باقی بماند راه حل چیست؟
رنگی شدن تاریخهای تازه بروز شده
Collapse
X
-
سلام
باید از قسمت conditional formating گزینه format only cells رو انتخاب و از گزینه های کرکره ای پایین گزینه between رو انتخاب و در قسمت اول بنویسید
کد PHP:=TODAY()
کد PHP:=TODAY()+3
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER] -
سلام دوستان من ستونی دارم که حاوی تاریخ شمسی میباشد بعضی از این تاریخها بروز میشود حالا میخواهم وقتی تاریخ بروز شد زمینه اون تا 3 روز سبز رنگ شود من ای کار را با conditional formating و درج j_today انجام دادم اما تارخ همون روز سبز میشود و من دوست دارم تا سه روز سبز باقی بماند راه حل چیست؟
دوست عزیز لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید. فایل حاظر از یک ستون کمکی برای کنترل درخواست شما استفاده میکند
با تشکر میرفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت