با سلام من یک پوشه دارم حاوی 10 فایل اکسل با نام های مختلف دارم. می خواهم یک فایل اکسل حاوی یک فرم طراحی کنم که با وارد کردن یک کد در فرم، معادل اطلاعات آن کد را از داخل این فایلها که دارای شیتهای مختلفی نیز هست یافته و نمایش دهد. اما مشکل من این است که ممکن است فایلهای داخل پوشه اضافه یا کم و یا حتی شیتهای داخل آنها اضافه یا کم شود. بنابراین نمی توانم نام فایل و شیتها را در برنامه ثابت تعریف کنم.ایا امکان ژنرال تعریف کردن نام فایلها و شیتهای داخل آنها وجود دارد. لطفا من را راهنمایی کنید.
استخراج اطلاعات از فایلهای اکسل دیگر
Collapse
X
-
دوست من اگه امکانش هست برنامت و تا هرجاش که نوشتی به من هم بده چون خیلی نیاز دارم من هم پرسیدم ولی کسی جواب ندادکامنت
-
سلام
دوست عزیز ببینید در کل کد vba نیاز داره تا کارهایی که نیازه انجام بشه رو براش تعریف کنیم این که اسم فایل رنجی که در اون هست نام شیت همه مجهول باشه خوب عملا نمیشه کد نویسی ما مثلا میتونیم توی تکست باکس نام فایل یا رنج رو برای ماکرو تعریف کنیم که وقتی کد اجرا شد اون مسیر رو برای ما انتخاب کنه .[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام من یک پوشه دارم حاوی 10 فایل اکسل با نام های مختلف دارم. می خواهم یک فایل اکسل حاوی یک فرم طراحی کنم که با وارد کردن یک کد در فرم، معادل اطلاعات آن کد را از داخل این فایلها که دارای شیتهای مختلفی نیز هست یافته و نمایش دهد. اما مشکل من این است که ممکن است فایلهای داخل پوشه اضافه یا کم و یا حتی شیتهای داخل آنها اضافه یا کم شود. بنابراین نمی توانم نام فایل و شیتها را در برنامه ثابت تعریف کنم.ایا امکان ژنرال تعریف کردن نام فایلها و شیتهای داخل آنها وجود دارد. لطفا من را راهنمایی کنید.
سلام دوست عزيز
شما بايد از حلقه استفاده كنيد. يك حلقه براي انتخاب فايل هاي داخل پوشه و يك حلقه داخلي براي انتخاب شيت هاي داخل هر فايل
براي انتخاب فايل ها ميتونين از اين لينك كمك بگيرين
آموزشي: كار با پوشه ها در vba
براي انتخاب شيت ها هم ميتونين از يك حلقه مشابه اين استفاده كنيد:
کد:For Each sh In Worksheets
کامنت
کامنت