userform.labet vertical text alignment

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alisabet

• 2011/09/08
    • 159
    • 45.00

userform.labet vertical text alignment

سلام :
    ضمن عرض تشکر و قدردانی از دوستانی که وقت گرانبهاشون رو صرف حل مشکلات تازه واردهای مثل من میکنند

یه سوال دارم که شرحش همان موضوع سوال است ? userform.label vertical text alignment یعنی میخواهم متن label را از جهت ارتفاع تنظیم کنم چگونه ؟
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط alisabet
    سلام :
    ضمن عرض تشکر و قدردانی از دوستانی که وقت گرانبهاشون رو صرف حل مشکلات تازه واردهای مثل من میکنند

یه سوال دارم که شرحش همان موضوع سوال است ? userform.label vertical text alignment یعنی میخواهم متن label را از جهت ارتفاع تنظیم کنم چگونه ؟
    با درود
    اگر میخواین ارتفاع و سایز متنتون افزایش بدین متونید در تنظیمات Label در مرحله طراحی از قسمت Font سایز فونت رو به اندازه دلخواه تنظیم کنید، همچنین در همین تنظیمات شما میتونید از قسمت Position موقعیت قرارگرفتن Label و همچنین سایز اون رو در یوزرفرمتون تنظیم کنید. البته در قسمت Behavior نیز میتونید AutoSize در حالت True قرار بدین که در این حالت سایز Label بر اساس متن Label بصورت خودکار تنظیم میشود.
    تمام مواردی که خدمتتون عرض کردم مربوط به زمان طراحی بود ولی اگر نیاز شد در حین اجرای برنامه تغییراتی در Label بوجود بیارین میتونین با vb و دستورات مربوطه تمام کارهای بالا رو انجام دهید.

کامنت

• alisabet

• 2011/09/08
      • 159
      • 45.00

متونی را که در لیبل قرار میدهم در حین اجرای برنامه تغییر میکند یعنی هم متن و طول رشته در حد همون لیبل تغیر میکند نمی خوام اندازه لیبل ها بصورت خودکار تغییر کند چون آنها را بصورت جدول منظم کرده ام و اگر تغییر کند نظم جدول بهم مبریزد میخوام که متنونی رو که بعنوان کپشن لیبل قرار میدم و در حین اجرای برنامه هم تغییر میکند همواره از جهت عمودی و افقی در حالت وسط ( center) قرار داشته باشد از نظر افقی که امکانش هست اما از جهت عمودی رو بلد نیستم

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

ba drod sharmande jai hastam keyboard farsi nadaram , rahe mostaghimi ta onja ke man midonam barash vojod nadare mage shoma az trick estefade koni, masalan 2 ta label dari 1 va 2 hala kode zir ro masalan vase ye bottun bezar va khodet bebin manzoret injorie.darvaghe 1 ki az label haro bezar ro on yeki match kon .belakhare inam ye rahe dige
        کد:
        With Label2
            .AutoSize = False
            .Height = 100
            .Width = 200
            .Caption = "This is my" & vbLf & "label text"
            .AutoSize = True
            .Top = Label1.Top + ((Label1.Height - .Height) / 2)
            .Left = Label1.Left + ((Label1.Width - .Width) / 2)
        End With
        Last edited by امين اسماعيلي; 2015/01/27, 16:28.
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• alisabet

• 2011/09/08
          • 159
          • 45.00

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
          ba drod sharmande jai hastam keyboard farsi nadaram , rahe mostaghimi ta onja ke man midonam barash vojod nadare mage shoma az trick estefade koni, masalan 2 ta label dari 1 va 2 hala kode zir ro masalan vase ye bottun bezar va khodet bebin manzoret injorie.darvaghe 1 ki az label haro bezar ro on yeki match kon .belakhare inam ye rahe dige
          کد:
          With Label2
              .AutoSize = False
              .Height = 100
              .Width = 200
              .Caption = "This is my" & vbLf & "label text"
              .AutoSize = True
              .Top = Label1.Top + ((Label1.Height - .Height) / 2)
              .Left = Label1.Left + ((Label1.Width - .Width) / 2)
          End With
          ببینید من با چند تا label که دارای خط broder هستند یک جدول 6*10 درست کرده ام که کپشن این لیبل ها بعنوان مقادبر این جدول هستند اما مشکل اینجاست که این مقادیر در بالاترین قسمت لیبل ها جا میگیرند و من میخواهم به وسط منتقل شوند فرمول کد بالا مکان و سایز لیبل ها را را تغییر میدهد و جدول به هم میریزد

کامنت

• misammisam
            مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
            • 892
            • 64.00

نوشته اصلی توسط alisabet
            ببینید من با چند تا label که دارای خط broder هستند یک جدول 6*10 درست کرده ام که کپشن این لیبل ها بعنوان مقادبر این جدول هستند اما مشکل اینجاست که این مقادیر در بالاترین قسمت لیبل ها جا میگیرند و من میخواهم به وسط منتقل شوند فرمول کد بالا مکان و سایز لیبل ها را را تغییر میدهد و جدول به هم میریزد
            از خصوصیات لیبل فقط میتونی چپ چین و وسط چین و راست چین بودن رو عوض کنی ، برای وسط چین شدن TextAlign رو بزارید روی
            کد PHP:
            fmTextAlignCenter 
            برای تعیین بالا و پایین caption فقط باید ارتفاع لیبل رو کم و زیاد کنید .
            [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]
            [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
            [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..