مشکل در گرفتن خروجی pdf

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mirgholami

• 2015/01/27
    • 37
    • 26.00

مشکل در گرفتن خروجی pdf

با سلام

ممنون می*شم اگر دوستان لطف کنن و من رو در مورد مشکلی که بهش برخوردم راهنمایی کنن.
    من جدولی رو در اکسل طراحی کردم که حدوداً 40 سطر و 40 ستون داره. با توجه به اینکه قراره این جدول رو روی بنر چاپ کنم، سایز فونت متون جدول رو روی 48 تنظیم کردم تا خوانایی اون حفظ بشه.
    اما مشکلی که پیش اومده اینه که اندازه*ی جدول بسیار بزرگ شده و نمی*دونم چطور می*شه از این جدول، عکس یا فایل خروجی*ای (مثلاً pdf) بگیرم که بتونم اون رو به فتوشاپ منتقل کنم و ادامه*ی کار طراحی بنر رو انجام بدم.
    خروجی pdf که می*گیرم، جدول رو به چندین صفحه تقسیم می*کنه اما من می*خوام کل جدول رو به صورت یکجا و یکسره در اختیار داشته باشم.
    درواقع نمی*خوام سایز جدول رو کوچیک کنم و اون رو توی یک صفحه جا بدم، بلکه می*خوام با حفظ اندازه*ی جدول و سایز فونت، مثلاً یک فایل pdf با ابعاد 5000*6000 پیکسل داشته باشم.

لطفاً راهنمایی کنید.
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

مانند عکس ضمیمه به قسمت پرینت رفته و گزینه Fit Sheet on One Page را انتخاب کنید

با تشکر میر
    فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      میتونیم اون قسمت از جدولتو که تو اکسل طراحی کردی خیلی راحت copy کنی و در نرم افزارهایی مثل فتوشاپ paste بکنی .
      من قبلا اینکارو کردم مشکلی پیش نمیاد .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• Mirgholami

• 2015/01/27
        • 37
        • 26.00

ممنون از هر دو عزیز.

روش جناب majid_mx4 رو تست کرده بودم اما نتونستم به جواب برسم.
        یه تشکر خیلی خیلی ویژه از misammisam گرامی که راهنمایی*شون باعث شد مشکلم برطرف بشه.

کامنت

چند لحظه..