گزینه سایر در لیست کشویی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • eleman

• 2015/01/19
    • 38

[حل شده] گزینه سایر در لیست کشویی

با سلام
    من یه لیست کشویی تو اکسلم درست کردم، که یک گزینه ی سایر داره.
    در حالت معمول نمیشه تو این سلول چیزی وارد کرد، اما من میخام اگه مورد من تو لیست نبود یعنی گزینۀ سایر انتخاب شد، اجازۀ ورود اطلاعات در اون سلول داده بشه.
    بنظرتون راهی هست؟
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط eleman
    با سلام
    در حالت معمول نمیشه تو این سلول چیزی وارد کرد، اما من میخام اگه مورد من تو لیست نبود یعنی گزینۀ سایر انتخاب شد، اجازۀ ورود اطلاعات در اون سلول داده بشه.
    بنظرتون راهی هست؟
    با درود
    اگر شما میخواین علاوه بر لیست کشویی که توسط Data Validation ایجاد کردین کاربر مجاز به وارد کردن اطلاعات غیر از لیستتون باشه نیاز به گزینه سایر نیست و فقط کافیه در پنجره Data Validation از تب Error Alert تیک گزینه Show error alert after invalid data is entered رو بردارید.
    با این کار علاوه بر لیست کشویی کاربر مجاز به وارد کردن مقادیری که در لیست وجود ندارد می باشد.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط eleman
      با سلام
      بنظرتون راهی هست؟
      سلام،
      در تکمیل فرمایش دوست خوبمون جناب abootorab عرض کنم که:

همانطور که می دانید؛ هدف از ایجاد یک لیست کشویی در اکسل، متفاوت است.
      اگر منظور ما استفاده صرف از لیست انتخابی باشد ( یعنی تنها از لیست انتخابی ما استفاده شود و لاغیر )، لازم است در قسمت
      Error Alert گزینۀ stop استفاده شود مانند تصویر زیر:

Click image for larger version

Name:	stop.jpg
Views:	1
Size:	47.5 کیلو بایت
ID:	125361

اگر منظور این باشد که قبل از انتخاب نام مورد نظر، از ما تأیید بگیرد ( یعنی: " نام مورد نظر در لیست نیست! آیا مایلید وارد شود؟ " ) لازم است در قسمت
      Error Alert گزینه warning استفاده شود مانند تصویر زیر:

Name:	warning.jpg
Size:	54.1 کیلو بایت
ID:	125362

و اگر هدف این باشد که در صورت ورود نامی غیر از نام های تعریف شده در لیست، تنها به ما اطلاع دهد، لازم است در قسمت
      Error Alert گزینه information استفاده شود مانند تصویر زیر:

Name:	information.jpg
Size:	54.2 کیلو بایت
ID:	125363

موفق باشید.

Last edited by حسام بحرانی; 2015/01/31, 23:22.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..