توابع تودرتو if

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saeid.fr190

• 2015/02/06
    • 21

توابع تودرتو if

باسلام مدتی است گرفتار نوشتن تابع (فرمول) کار زیر هستم لطفا کمکم کنید التماس دعا دارم خدا اجرتون بده هم دراین دنیا هم درآخرت
    کارم با شرایط زیر باید درسلول Q26جواب دهداگر:
    اگر(B8 بزرگتر مساوی 1363وB8 کوچکتر مساوی1373وp2=شرکت نفت وG2=دولتی) باشد Q26=(a1+a2)*10% شود و اگر(B8 بزرگتر 1373وp2=شرکت نفت وG2=دولتی ) باشد Q26=(a1+a2)*9% واگر(G2=غیردولتی وb2 هر سالی نوشته شود وp2 شرکت نفت (یا)غیر ازآن نوشته شود) 3/( Q26=(a1+a2

لطفا همه دریک تابع نوشته شوند
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط saeid.fr190
    باسلام مدتی است گرفتار نوشتن تابع (فرمول) کار زیر هستم لطفا کمکم کنید التماس دعا دارم خدا اجرتون بده هم دراین دنیا هم درآخرت
    کارم با شرایط زیر باید درسلول q26جواب دهداگر:
    اگر(b8 بزرگتر مساوی 1363وb8 کوچکتر مساوی1373وp2=شرکت نفت وg2=دولتی) باشد q26=(a1+a2)*10% شود و اگر(b8 بزرگتر 1373وp2=شرکت نفت وg2=دولتی ) باشد q26=(a1+a2)*9% واگر(g2=غیردولتی وb2 هر سالی نوشته شود وp2 شرکت نفت (یا)غیر ازآن نوشته شود) 3/( q26=(a1+a2

لطفا همه دریک تابع نوشته شوند
    با درود
    این فرمول واسه سلول q26:
    کد PHP:
    =if(and(b8>=1363;b8<=1373;p2="شرکت نفت";g2="دولتی");(a1+a2)*0.1;if(and(b8>1373;p2="شرکت نفت";g2="دولتی");(a1+a2)*0.09;if(g2="غیر دولتی";(a1+a2)/3;""))) 
    دوست عزیز فقط دقت داشته باشید تو اکسل در حالت مقایسه کلمات فارسی بعضی حروف مثل "ی" یا ... درست تشخیص داده نمیشه و پیشنهاد میشه واسه این کلمات یه کد تعریف بشه تا خللی در محاسباتتون پیش نیاد.

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
      • 21

نوشته اصلی توسط abootorab
      با درود
      این فرمول واسه سلول q26:
      کد PHP:
      =if(and(b8>=1363;b8<=1373;p2="شرکت نفت";g2="دولتی");(a1+a2)*0.1;if(and(b8>1373;p2="شرکت نفت";g2="دولتی");(a1+a2)*0.09;if(g2="غیر دولتی";(a1+a2)/3;""))) 
      دوست عزیز فقط دقت داشته باشید تو اکسل در حالت مقایسه کلمات فارسی بعضی حروف مثل "ی" یا ... درست تشخیص داده نمیشه و پیشنهاد میشه واسه این کلمات یه کد تعریف بشه تا خللی در محاسباتتون پیش نیاد.
      باتشکر ازاینکه وقت گذاشتید تا مشکل این حقیر حل شه »این فرمول شما تست کردید چرا اجرا نمیشه دوما چطوری برای کلمات کد بزارم ممنونم راهمایی بفرمایید

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
        • 351

باتشکر ازاینکه وقت گذاشتید تا مشکل این حقیر حل شه »این فرمول شما تست کردید چرا اجرا نمیشه دوما چطوری برای کلمات کد بزارم ممنونم راهمایی بفرمایید
        درود مجدد
        مشکلی در فرمول وجود نداره، قبل از اینکه اینجا بذارم تست کردم اما تنها مشکلی که ممکنه وجود داشته باشه اینه که در سیستم شما کاما (,) به جای سمی کولن ( به عنوان جدا کننده تعریف شده باشه که باید جای تمام علامتهای سمی کولن ( علامت کاما (,) بذارید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
        در رابطه با کد به جای کلمات اصلی نیز روشهایی متنوعی وجود داره، مثلا استفاده از منوی کشویی و یا.... که با کوچک جستجویی تو سایت اطلاعات مناسبی کسب خواهید نمود.

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
          • 21

[QUOTE=abootorab;33514]درود مجدد
          مشکلی در فرمول وجود نداره، قبل از اینکه اینجا بذارم تست کردم اما تنها مشکلی که ممکنه وجود داشته باشه اینه که در سیستم شما کاما (,) به جای سمی کولن ( به عنوان جدا کننده تعریف شده باشه که باید جای تمام علامتهای سمی کولن ( علامت کاما (,) بذارید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
          ر رابطه با کد به جای کلمات اصلی نیز روشهایی متنوعی وجود داره، مثلا استفاده از منوی کشویی و یا.... که با کوچک جستجویی تو سایت اطلاعات مناسبی کسب خواهید نمود.[/

ابوتراب عزیز بازهم ممنونم از راهنمایی تنها مشکلی که هست وقتی g2=دولتی وp2=شرکت نفت وb8کوچکتر ار1363 میشود نباید3/ (a1+a2) بشود باید جواب سلول q26 خالی بماند

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
            • 21

دوستان غزیز آیا فرمولی دراکسل هست که بتواند درصورتیکه اطلاعات کاربرگ یا فرم تموم شد یک کاربرگ یا فرم جدید با همان طراحی قبلی در پایین فرم قبلی ایجاد کند

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
              • 351

[QUOTE=saeid.fr190;33517]
              نوشته اصلی توسط abootorab
              درود مجدد
              ر رابطه با کد به جای کلمات اصلی نیز روشهایی متنوعی وجود داره، مثلا استفاده از منوی کشویی و یا.... که با کوچک جستجویی تو سایت اطلاعات مناسبی کسب خواهید نمود.[/

ابوتراب عزیز بازهم ممنونم از راهنمایی تنها مشکلی که هست وقتی g2=دولتی وp2=شرکت نفت وb8کوچکتر ار1363 میشود نباید3/ (a1+a2) بشود باید جواب سلول q26 خالی بماند
              با درود
              تغییر فرمول طبق آخرین خواسته شما:
              کد PHP:
              =IF(AND(B8>=1363;B8<=1373;P2="شرکت نفت";G2="دولتی");(A1+A2)*0.1;IF(AND(B8<1363;P2="شرکت نفت";G2="دولتی");"";IF(AND(B8>1373;P2="شرکت نفت";G2="دولتی");(A1+A2)*0.09;IF(G2="غیر دولتی";(A1+A2)/3;"")))) 
              و اما در مورد سوالی که در پست شماره 6 مطرح کردین عرض کنم که قطعا روشهایی وجود داره که اگه امکان داره نمونه فایلتونه ضمیمه کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                • 21

دوست عزیز باسلام اینم فایلم دستتون واقعا درد نکنه البته باید اون تو فایلم بیارم یه مقدار قاطی کردم اجرا نمیشه اون تابع جدیده آخر ش تابع or بهش اضاف کردم باید بگم که اون فرمول میخام در شیت فرم 14 انتقال اجراش کنم و جواب در فرم 15 انتقال نمایش داده بشه
                فایل های پیوست شده

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                  • 21

برای هر نفر باتوجه به سالهایش شاید چندتا فرم شماره 14 انتقال ایجاد شود من میخام جمع کل سهم بیمه شده وکارفرما همه فرمها که درQ26 فرم 14 انتقال نمایش داده میشه همه فرمها باهم درF18فرم شماره 15 انتقال نمایش داده بشه و واون فرمولی که زحمتش کشیدید عملیاتش درH18 فرم 15 انتقال نمایش داده بشه ضمنا شرمنده اطلاعات فرمول باید طبق ذیل تغییرکند

A1=فرم شماره 14 انتقال p10
                  a2=فرم شماره 14 انتقالp11
                  b8=فرم شماره 14 انتقال b8
                  p2=فرم شماره 14 انتقال p2
                  g2=فرم شماره 14 انتقال g2
                  جواب درفرم شماره 15 انتقالH18 نمایش داده بشه
                  Last edited by saeid.fr190; 2015/02/08, 01:48.

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                    • 21

جناب ابوترابی دوست عزیز وگرامی سلام فایل فرستادم لطفا رویت بفرمایید

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                      • 351

جناب ابوترابی دوست عزیز وگرامی سلام فایل فرستادم لطفا رویت بفرمایید
                      با درود
                      دوست عزیز فایلتونو چک کردم، فرمولی که در سلول h18 فرم 15 انتقال نوشتید با اون فرمولی که من براتون نوشتم کمی متفاوته (منظورم به تغییر سلول ها نیست)! و الان دقیق نمیدونم شما بد فرمول رو وارد کردین یا اینکه خودتون بر حسب نیازتون تغییر دادین!!
                      اگر شما دقیقا همون فرمول بنده رو بخواین در سل h18 فرم 15 انتقال بدین و فقط بعضی سلولها در اون تغییر میکنه بفرمایین تا واستون اصلاح کنم یا اینکه اگه تغییری هم تو فرمول بخواین، بگین چه تغییری تا در آخرین فرمول اعمال کنم.

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                        • 21

سلام دوست عزیز بازهم تشکر می کنم ازراهنمایی خوبتون من فرمول رو با کمی تغییرات اصلاح کردم اما مشکل اینجا ست که می خوام همین فرمولی که خودم اصلاح کردم رابرای بقیه سالها نیز اجرا بشه و مجموع جوابها درh18 فرم شماره 15 انتقال نمایش داده بشه 2- می خواهم برای اینکه فرم 14انتقال جدید درست نکنم در همون فرم اگه تعدادسالها بیش از4 سال شد مثلا 10 سال یا بیشتر در زیر همان فرم اجرا بشه و جمع کل Q26فرم 14انتقال درf18 فرم شماره15انتقال نمایش داده بشه ودر آخر بتونم فرم شماره 14 انتقال رابعداز تکمیل بصورت 4 ساله پرینت بگیرم (مثل همون فرم موجود فعلی) <<<<بازهم شرمنده ام
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                          • 21

منتظر بمونم؟

کامنت

• saeid.fr190

• 2015/02/06
                            • 21

منتظربمونم؟

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                              • 351

سلام دوست عزیز بازهم تشکر می کنم ازراهنمایی خوبتون من فرمول رو با کمی تغییرات اصلاح کردم اما مشکل اینجا ست که می خوام همین فرمولی که خودم اصلاح کردم رابرای بقیه سالها نیز اجرا بشه و مجموع جوابها درh18 فرم شماره 15 انتقال نمایش داده بشه 2- می خواهم برای اینکه فرم 14انتقال جدید درست نکنم در همون فرم اگه تعدادسالها بیش از4 سال شد مثلا 10 سال یا بیشتر در زیر همان فرم اجرا بشه و جمع کل Q26فرم 14انتقال درf18 فرم شماره15انتقال نمایش داده بشه ودر آخر بتونم فرم شماره 14 انتقال رابعداز تکمیل بصورت 4 ساله پرینت بگیرم (مثل همون فرم موجود فعلی) <<<<بازهم شرمنده ام
                              درود مجدد
                              دوست عزیز تقریبا متوجه منظورتون شدم فقط تنها چیزی که مشخص نکردین اینه که در فرم 15 انتقال در قسمت "جمع حق درمان" آیا میخواین اعدادی که از فرمول واسه هرسال بدست میاد باهم تجمیع و بصورت یک عدد در h18 قرار بگیره یا اینکه اعداد مجزا واسه هرسال؟ که این مورد خیلی مهمه در ادامه کار، اگر اینو مشخص کنید دیگه فک نکنم مشکلی باشه و فایل رو واستون اصلاح و ارسال میکنم.

کامنت

چند لحظه..