کمبوباکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • exceliran

• 2010/02/15
    • 86

کمبوباکس

با سلام خدمت دوستان عزیز
    چطوری میشه یک کمبوباکس که درست میکنم واسه یک سلول، بگیم وقتی اپراتور داره تایپ میکنه درسلول مانند سایت های اینترنتی که هرکلمه میزنیم و جستجو رو به ما نشون میده اینم همونطور عمل کنه. ( مثلا کمبوباکس شامل 1000 سلول دیگس که اونایی که با ف شروع میشن هستن ( فرامرز/فراور/فناوری/فهمیده) ،وقتی تایپ میکنیم ف، کمبوباکس باز بشه و اگه زدیم فر بیاد فرامرز و فراور رو نشون بده و مایکی ازاونارو انتخاب کنیم) ؟؟؟؟
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

مقادیر مورد نظر رو در یک ستون وارد کنید و با استفاده از ابزار name manager نامگذاری کنید ، بعد در محل مشخص شده در تصویر زیر نامی که انتخاب کردید وارد کنید در اینصورت کمبوباکس خصوصیت مورد نظر رو خواهد داشت
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• exceliran

• 2010/02/15
      • 86

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      مقادیر مورد نظر رو در یک ستون وارد کنید و با استفاده از ابزار name manager نامگذاری کنید ، بعد در محل مشخص شده در تصویر زیر نامی که انتخاب کردید وارد کنید در اینصورت کمبوباکس خصوصیت مورد نظر رو خواهد داشت
      بسیار ممنون
      فقط من متاسفانهRowsource رو من پیدانکردم!!! (همه هست درقسمت Properties غیر این گزینه)

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط exceliran
        بسیار ممنون
        فقط من متاسفانهRowsource رو من پیدانکردم!!! (همه هست درقسمت Properties غیر این گزینه)
        باید روی کمبوباکس کلیک و به حالت انتخاب دربیارید بعد مشاهده میشه
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

بسیار ممنون
          با درود
          ضمن تشکر و کسب اجازه از استاد مهدی عزیز
          شما چون کمبوباکس رو درون یک شیت ایجاد کردین باید محدوده مورد نظرتون رو در ListFillRange به جای Rowsource وارد کنید. اگر کمبوباکستون درون یک فرم ایجاد کرده بودین اونوقت Rowsource رو تو جزئیات وجود داشت.

کامنت

• exceliran

• 2010/02/15
            • 86

نوشته اصلی توسط abootorab
            با درود
            ضمن تشکر و کسب اجازه از استاد مهدی عزیز
            شما چون کمبوباکس رو درون یک شیت ایجاد کردین باید محدوده مورد نظرتون رو در ListFillRange به جای Rowsource وارد کنید. اگر کمبوباکستون درون یک فرم ایجاد کرده بودین اونوقت Rowsource رو تو جزئیات وجود داشت.
            خیلی خیلی ممنون
            فقط متاسفانه نمیدونم چرا اینکارو که کردم در کمبوباکس نمیشه تایپ کرد که نشون داده بشه !!!

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
              • 351

خیلی خیلی ممنون
              فقط متاسفانه نمیدونم چرا اینکارو که کردم در کمبوباکس نمیشه تایپ کرد که نشون داده بشه !!!
              با درود
              نباید مشکلی باشه، شما بعد از اینکه کمبوباکس رو ایجاد کردین و محدوده رو واسش معرفی کردین از حالت Design خارج میشین یا نه؟ اگر از حالت Design خارج شدین ولی بازم مشکل دارین یه عکس از جزئیات کمبوباکستون بفرستین یا اینکه اگه امکان داره نمونه فایلتون ضمیمه کنید تا بررسی بشه.

کامنت

• exceliran

• 2010/02/15
                • 86

درست فرمودین من فراموش کردم از اون حالت خارج کنم. ممنون
                یک سوال دیگه اینکه چطور میشه که کمبوباکس مقادیری جز مقادیر نامگذاری رو انتخاب نکنه ( خطا بده اگر غیر اون لیست داده شد) ؟ چون درحال حاضر قبول میکنه مقادیر جدیدرو
                Last edited by exceliran; 2015/02/10, 02:32.

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                  • 351

درست فرمودین من فراموش کردم از اون حالت خارج کنم. ممنون
                  یک سوال دیگه اینکه چطور میشه که کمبوباکس مقادیری جز مقادیر نامگذاری رو انتخاب نکنه ( خطا بده اگر غیر اون لیست داده شد) ؟ چون درحال حاضر قبول میکنه مقادیر جدیدرو
                  در جزئیات کمبوباکس قسمت Style گزینه شماره 2 (fmStyleDropDownList) رو انتخاب کنید در این حالت قابلیت تایپ از کابر گرفته میشه و کابر فقط مجاز به انتخاب یک آیتم از لیست می باشد. دیگه نیازی به پیغام خطا نیست.

کامنت

• exceliran

• 2010/02/15
                    • 86

نوشته اصلی توسط abootorab
                    در جزئیات کمبوباکس قسمت Style گزینه شماره 2 (fmStyleDropDownList) رو انتخاب کنید در این حالت قابلیت تایپ از کابر گرفته میشه و کابر فقط مجاز به انتخاب یک آیتم از لیست می باشد. دیگه نیازی به پیغام خطا نیست.
                    بسیار ممنون. یک سوال دیگه این که
                    بعد از انتخاب گزینه مورد نظر از کمبوباکس با اینتر یا تب فرضا به سلول بعد یا به کمبوباکس بعد بریم( چون درحال حاضر تنها باید از موس استفاده کرد)؟؟؟
                    یک مشکل دیگه اینکه اگر گزینه های کمبوباکس (a1,a2,b1,b2,ab1,ab2) باشه و ما تایپ کنیم a وباتاخیر b بزنیم برای ما b رو نمایش میده درصورتیکه منظور ما ab بوده ( درواقع باید تاخیر بینش رونظر نگیره)

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                      • 351

بسیار ممنون. یک سوال دیگه این که
                      بعد از انتخاب گزینه مورد نظر از کمبوباکس با اینتر یا تب فرضا به سلول بعد یا به کمبوباکس بعد بریم( چون درحال حاضر تنها باید از موس استفاده کرد)؟؟؟
                      یک مشکل دیگه اینکه اگر گزینه های کمبوباکس (a1,a2,b1,b2,ab1,ab2) باشه و ما تایپ کنیم a وباتاخیر b بزنیم برای ما b رو نمایش میده درصورتیکه منظور ما ab بوده ( درواقع باید تاخیر بینش رونظر نگیره)
                      با درود
                      در مورد سوال اول: چون شیت ها و کنترل ها ماهیت متفاوتی دارند و جدا از هم عمل میکنند کلید تب و یا اینتر به مانند کنترل های ایجاد شده درون یک فرم عملا تعریف نشده و متاسفانه این مورد امکان پذیر نیست و فقط از طریق موس میتوان به کنترل ها دسترسی داشت اما کنترل های ایجادشده درون یک فرم به راحتی چنین امکانی را به ما میدهند.

در مورد مشکل یا سوال دوم: در جزئیات کمبوباکس در قسمت MatchEntry سه گزینه وجود دارد، اگر گزینه اول رو یعنی fmMatchEntryFirstLetter انتخاب کنید با فشردن یک کلید آیتمی که حرف اول اون با کلید فشرده شما یکی شود نمایش میدهد، اما اگر گزینه دوم رو یعنی fmMatchEntryComplete انتخاب کنید با فشردن کلیدها حروف های بعدی هم مدنظر قرار میدهد ولی به شرطی که تاخیر بیش از حد بین تایپ شما رخ ندهد که اگر تاخیر تایپ زیاد شد اون حرف به عنوان آیتم جدید محسوب میشه و این عملکرد طبیعیست و ملاکیست برای کامپایلر که تشخیص دهد شما هنوز در حال تایپ آیتم مورد نظرتون هستین یا اینکه آیتم جدیدی دارین تایپ میکنین و این خواسته شما امکانپذیر نیست که این تاخیر بین فشردن کلیدها حذف بشه و کامپایلر در نظر نگیره، و اما اگر آخرین گزینه این قسمت رو یعنی fmMatchEntryNone انتخاب کنید دیگر فشردن کلید ها به هیچ وجه ملاک نیست و فقط باید با باز نمودن لیست آیتم مورد نظرتون رو انتخاب کنید.

کامنت

چند لحظه..