فریز کردن جمع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • face_2_faces

• 2012/06/05
    • 48

فریز کردن جمع

سلام به همه دوستان.من شیتی دارم که در اون سر ستون های من فریز هست.و در زیر یک ستون هم جمع ان ستون با فرمول سابتوتال نوشته شده.من میخوام اون جمع هم فریز بشه.یعنی هر جای شیت که باشم اون جمع هم بتونم زیر ستون هام ببینم.امکانش هست؟
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط face_2_faces
    سلام به همه دوستان.من شیتی دارم که در اون سر ستون های من فریز هست.و در زیر یک ستون هم جمع ان ستون با فرمول سابتوتال نوشته شده.من میخوام اون جمع هم فریز بشه.یعنی هر جای شیت که باشم اون جمع هم بتونم زیر ستون هام ببینم.امکانش هست؟
    با درود
    این عمل امکان پذیر نیست دوست عزیز، شما در هر شیت فقط میتوانید از یک سطر به بالا و از یک ستون به چپ فریز کنید و امکان فریز 2محدوده سطری و یا ستونی در یک شیت وجود ندارد.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

همانطور که دوست عزیز جناب آقای ابوتراب فرمودند این امکان در اکسل وجودندارد ولی میتوانید از امکانات دیگر بهرمند شوید .

فایل ضمیمه را تماش کنید.
      با استفاده از New Window میتوانید به نتیجه دلخواه برسید البته فایل ضمیمه طبق درخواست شما تهیه شده ولی شما میتوانید در فایل بهتر بگویم دو قلوی فایل اصلی حتی فریز خود را به ستون تغییر دهید بدون آنکه تاثیری در شیت اصلی داشته باشد در واقع مثل یک شیت دیگر منتها با همان اطلاعات برخود خواهید کرد.( توجه هر تغییر مقداری در هر خانه ای از هر دو شیت باعث تغییر اطلاعات در شیت دیگر میشود (مثل تغییر اعداد و سر تیتر و...).

با تشکر میر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

من خودم همیشه تو اینجور موارد ، یک سطر تو اول جدول insert میکنم و جمعهای آخر لیست رو بهش لینک میکنم ، اینطوری همیشه هم اطلاعات انتهای صفحه رو در قست فریز میبینم و هم میتونم با تنظیمات مناسب تو پرینت نشونش ندم .
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..