ترکیب 2 دستور در فرمت سل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

[حل شده] ترکیب 2 دستور در فرمت سل

با سلام و روز خوش
    چطور میشه دو دستور زیر رو در قسمت costum فرمت سل با هم ترکیب کرد:

کد PHP:
    [=0]"-" 
    کد PHP:
    #,##0_-;[Red](#,##0) 
    با تشکر از شما
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط maziardm
    با سلام و روز خوش
    کد PHP:
    [=0]"-" 
    کد PHP:
    #,##0_-;[Red](#,##0) 
    با تشکر از شما
    سلام دوست عزیز،
    از این فرمت استفاده کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر و شناخت کلی فرمت سل ها پیشنهاد می کنم این
    محصول رو تهیه نمایید:
    کد PHP:
    #,###;[Red](#,###);"-" 

موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

نوشته اصلی توسط maziardm
      با سلام و روز خوش

کد PHP:
      [=0]"-" 
      کد PHP:
      #,##0_-;[Red](#,##0) 
      با تشکر از شما
      با درود و تشکر از حسام عزیز
      از Conditional Formating هم میتونید استفاده کنید، 2 فرمول تعریف کنید که فرمول اول اگر مقدار برابر صفر بود فرمت اول و برای فرمول دوم اگر مقدار کوچکتر یا بزرگتر از صفر بود فرمت دوم.
      Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	71.5 کیلو بایت
ID:	125399

Name:	2.jpg
Size:	73.1 کیلو بایت
ID:	125400

Name:	3.jpg
Size:	70.6 کیلو بایت
ID:	125401
      Last edited by abootorab; 2015/02/11, 13:02.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط maziardm
        با سلام دوباره و تشکر از پاسخ دوستان
        هر دو روش رو امتحان کردم و خروجی دلخواه رو داد. راستی برای آن دسته از عزیزان که این پست رو می خوانند و مانند من خیلی تسلط ندارند این رو اضافه کنم که با درج فرمت زیر به جای صفر، سلول خالی می گذارد.
        کد PHP:
        #,###;[Red](#,###);"-" 
        راستی آقای ابوتراب حالا که بحث conditional formating رو مطرح کردید یه سوالی در این زمینه داشتم:
        یه جدول شامل چند ستون و ردیف دارم. در conditional formating تنظیم کردم که سلول های تکراری رو رنگی کنه. ولی یه مشکل هست. من می خوام فقط اعداد تکراری در یک ستون رو مشخص کنه نه در کل جدول. یعنی هر سلول رو با محتویات ستون خودش مقایسه کنه و نه با ستون های دیگر. برای مثال تکراری بودن کالای الف را فقط در ستون a و کد 101 را در ستون b بررسی کنه و کاری به وجود مقادیر نامبرده در ستونهای دیگر نداشته باشد.
        با تشکر
        سلام،
        دوست عزیز، با درج فرمت بالا در فرمت سل قاعدتاً به جای صفر
        - می گذارد چرا که برای فرمت آن سلول تعریف کرده ایم که در صورتی که عدد وارد شده صفر بود علامت - را نشان دهد. احتمالاً دلیل اینکه با استفاده از ین فرمت به جای صفر سلول خالی نشان می دهد این است که شما در تنظیمات آن شیت تعریف کرده اید که درصورتی که عدد صفر در سلول ثبت شد، سلول را خالی نشان دهد! اگر این فرمت را در یک شیت جدید و یا یک فایل جدید تعریف کنید متوجه خواهید شد که به جای صفر علامت - گذاشته می شود. برای اینکه در یک شیت از نشان دادن صفر خودداری شود و سلول خالی نمایش داده شود، بهتر است به تصویر زیر نگاه کنید:

Name:	نشان ندادن صفر.jpg
Size:	133.2 کیلو بایت
ID:	125408

موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط maziardm
          با سلام دوباره و تشکر از پاسخ دوستان
          هر دو روش رو امتحان کردم و خروجی دلخواه رو داد. راستی برای آن دسته از عزیزان که این پست رو می خوانند و مانند من خیلی تسلط ندارند این رو اضافه کنم که با درج فرمت زیر به جای صفر، سلول خالی می گذارد.
          کد PHP:
          #,###;[Red](#,###);"-" 
          راستی آقای ابوتراب حالا که بحث conditional formating رو مطرح کردید یه سوالی در این زمینه داشتم:
          یه جدول شامل چند ستون و ردیف دارم. در conditional formating تنظیم کردم که سلول های تکراری رو رنگی کنه. ولی یه مشکل هست. من می خوام فقط اعداد تکراری در یک ستون رو مشخص کنه نه در کل جدول. یعنی هر سلول رو با محتویات ستون خودش مقایسه کنه و نه با ستون های دیگر. برای مثال تکراری بودن کالای الف را فقط در ستون a و کد 101 را در ستون b بررسی کنه و کاری به وجود مقادیر نامبرده در ستونهای دیگر نداشته باشد.
          با تشکر
          دوست عزیز،
          اگر جواب سؤال قبل رو دریافت کردید، تیک حل شده رو بزنید تا موضوع حل شده فرض شود.
          برای سؤالات بعدی خودتون هم ( اگر جواب اون رو در تالارهای مختلف انجمن پیدا نکردید ) تاپیک مجزا بزنید لطفاً
          موفق باشید.
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط abootorab
            با درود و تشکر از حسام عزیز
            از Conditional Formating هم میتونید استفاده کنید، 2 فرمول تعریف کنید که فرمول اول اگر مقدار برابر صفر بود فرمت اول و برای فرمول دوم اگر مقدار کوچکتر یا بزرگتر از صفر بود فرمت دوم.
            [ATTACH=CONFIG]5768[/ATTACH]
            [ATTACH=CONFIG]5769[/ATTACH]
            [ATTACH=CONFIG]5770[/ATTACH]
            سلام،
            اگر در سلول مورد نظر ما، عدد حاصله منفی شد، آن را در
            پرانتز قرار داده و رنگ نوشته را قرمز کنید.
            این دستور در
            Conditional Formating چگونه است؟ لطفاً بیشتر توضیح دهید.
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
              • 351

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
              سلام،
              اگر در سلول مورد نظر ما، عدد حاصله منفی شد، آن را در
              پرانتز قرار داده و رنگ نوشته را قرمز کنید.
              این دستور در
              Conditional Formating چگونه است؟ لطفاً بیشتر توضیح دهید.
              با درود
              واسه سلول مورد نظر در Conditional Formating از گزینه فرمول استفاده میکنیم و شرط در صورت کوچکتر از صفر بودن رو قرار میدهیم و سپس با کلیک بر روی Format در پنجره فرمت سل در تب Number حالت Custom رو انتخاب میکنیم و فرمت مورد نظرمون رو درون فیلد Type مینویسیم. مثلا این فرمت:
              کد:
              #,###;[Red](#,###)

Name:	1.png
Size:	44.2 کیلو بایت
ID:	125413

Name:	2.png
Size:	39.5 کیلو بایت
ID:	125414

Name:	3.png
Size:	47.5 کیلو بایت
ID:	125415

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                • 450

با سلام و صبح به خیر
                ببخشید اشتباه ارسال کردم. منظورم کد زیر بود
                کد PHP:
                #,###;[Red](#,###);"" 
                با این کد عدد صفر دیگر نمایش داده نمیشه. امتحان کردم جواب داد. بازم از اینکه اطلاعات اشتباه دادم معذرت. سهوی بود.
                از راهنمایی و پاسخ های بیشتر بازم ممنونم.
                Last edited by maziardm; 2015/02/13, 12:37.

کامنت

چند لحظه..