تابع مشابه vlookup برای جستجو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

تابع مشابه vlookup برای جستجو

با سلام و روز خوش
    من برای رفرنس و جستجو بیشتر از تابع vlookup استفاده می کنم. ولی یه مشکلی هست و اونم اینه که همیشه سلول و ستون مورد رفرنس باید ستون اول باشه. حال اگر بخواهیم ستونی را رفرنس قرار بدهیم که ستون اول نباشه، از چه تابعی استفاده کنیم؟ برای مثال فرض کنید که ستون اول شامل کد کالا است و ستون کالا شامل نام کالاها باشه و همینطور ستون ها تا به آخر. حال اگر بخواهیم بر اساس نام کالا کد کالاها را فراخوانی کند با تابع vlookup امکان پذیر نیست. چرا که ستون اول کد کالا است. چون یه همچین مشکلی برخورد کردم. با تشکر از شما
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز

با فرض اینکه کد کالای در ستون a و کالا در ستون b باشد و کد مورد جستجو در خانه ستون d باشد (خانه d2 )

میتوانید از فرمول زیر استفاده نمایید.

کد:
    =index(b2:b7,match(d2,a2:a7,0))
    با تشکر میر

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

دوست عزیز

با فرض اینکه کد کالای در ستون a و کالا در ستون b باشد و کد مورد جستجو در خانه ستون d باشد (خانه d2 )

میتوانید از فرمول زیر استفاده نمایید.

کد:
      =index(b2:b7,match(d2,a2:a7,0))
      با تشکر میر
      آیا با استفاده از این تابع دیگر نیازی به استفاده از تابع vlookup نمی باشد؟
      چون دقیقا قصد من اینه که کارکرد مثل زمان استفاده از تابع vlookup باشه. با این تفاوت که تابع vlookup ستون اول محدوده مورد انتخاب رو مبنا قرار می ده و ستون های قبلی رو در رنج عملیات خود قرار نمیده. در حالیکه قصد من اینه که به جای ستون اول برای مثال ستون دوم یا ستون دیگری رو مبنا قرار بده و ستون های قبلی رو هم در داخل رنج برای عملیات مورد نظر داشته باشه.
      با تشکر

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
        • 351

نوشته اصلی توسط maziardm
        آیا با استفاده از این تابع دیگر نیازی به استفاده از تابع vlookup نمی باشد؟
        چون دقیقا قصد من اینه که کارکرد مثل زمان استفاده از تابع vlookup باشه. با این تفاوت که تابع vlookup ستون اول محدوده مورد انتخاب رو مبنا قرار می ده و ستون های قبلی رو در رنج عملیات خود قرار نمیده. در حالیکه قصد من اینه که به جای ستون اول برای مثال ستون دوم یا ستون دیگری رو مبنا قرار بده و ستون های قبلی رو هم در داخل رنج برای عملیات مورد نظر داشته باشه.
        با تشکر
        با درود
        ضمن تشکر و کسب اجازه از دوست خوبم جناب آقای majid_mx4
        در این فرمول که میشه به جای Vlookup از آن استفاده نمود در واقع D2 سلول و یا مقداریست که باید مورد جستجو قرار گیرد و A2:A7 در واقع ستون مورد نظر از محدوده ماست که عملیات جستجو و پیدار کردن در اون صورت میگیرد و در نهایت B2:B7 ستون مورد نظر از محدوده ماست که مقدار سلول متناظر مورد جستجو را به ما میدهد. در این فرمول محدودیتی که برای Vlookup فرمودین وجود ندارد.

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
          • 124

با سلام و البته عرض پوزش
          دوست عزیز فرمول Vlookup در جهت عکس هم ممکنه که توسط آقای اسماعیلی در هزار و یک شب توضیحات کاملی را دادند .
          ملاحظه بفرمایید :

Vlookup در جهت عکس
          [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..