متمایز کردن سلول های تکراری در یک ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

متمایز کردن سلول های تکراری در یک ستون

با سلام دوباره
    یه جدول شامل چند ستون و ردیف دارم. در conditional formating تنظیم کردم که سلول های تکراری رو رنگی کنه. ولی یه مشکل هست. من می خوام فقط اعداد تکراری در یک ستون رو مشخص کنه نه در کل جدول. یعنی هر سلول رو با محتویات ستون خودش مقایسه کنه و نه با ستون های دیگر. برای مثال تکراری بودن کالای الف را فقط در ستون a و کد 101 را در ستون b بررسی کنه و کاری به وجود مقادیر نامبرده در ستونهای دیگر نداشته باشد.
    با تشکر
    Last edited by حسام بحرانی; 2015/02/13, 04:23.
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط maziardm
    با سلام دوباره
    یه جدول شامل چند ستون و ردیف دارم. در conditional formating تنظیم کردم که سلول های تکراری رو رنگی کنه. ولی یه مشکل هست. من می خوام فقط اعداد تکراری در یک ستون رو مشخص کنه نه در کل جدول. یعنی هر سلول رو با محتویات ستون خودش مقایسه کنه و نه با ستون های دیگر. برای مثال تکراری بودن کالای الف را فقط در ستون a و کد 101 را در ستون b بررسی کنه و کاری به وجود مقادیر نامبرده در ستونهای دیگر نداشته باشد.
    با تشکر
    با درود
    خب شما Conditional Formating رو محدود کنید به اون ستونی که مدنظرتون هست، با این حال اگر یک نمونه فایلتون رو ضمیمه کنید بهتر میشه بررسی و راهنمایی کرد
    Last edited by حسام بحرانی; 2015/02/13, 04:22.

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

سلام و صبح به خیر
      آقای ابوتراب منظورم رو خوب نرسوندم. منظورم اینه که هر ستون به تنهایی مورد بررسی قرار بگیره. فرض کنید 4 ستون داریم. ستون اول کد کالا. ستون 2 شماره فنی. ستون سوم اسم کالا و ستون 4 برند تجاری کالا. حال می خواهیم مقادیر یک سلول فقط با ستون مورد نظر خودش مقایسه بشه و نه با ستون های دیگه. اگر کندیشنال فرمتینگ رو برای یک ستون تعریف کنیم اون موقع اگر در ستون های دیگه داده های تکراری درج بشه دیگه مشخص نمیشه. در مثال بالا فرض کنیم که کد برخی از کالا ها ممکنه با شناسه فنی شان یکی باشه. مهم اینه که فقط اون سلول رو با مقادیر ستون کد کالا بررسی کنه و تکراری بودنش رو نشون بده و اگر با مقادیری در ستون شماره فنی یکی بود کاری نداشته باشه و همین طور برای ستون های دیگه.
      اگر متوجه نشدید بگید فایل را خدمتتان پیوست کنم.
      با تشکر

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
        • 351

نوشته اصلی توسط maziardm
        سلام و صبح به خیر
        آقای ابوتراب منظورم رو خوب نرسوندم. منظورم اینه که هر ستون به تنهایی مورد بررسی قرار بگیره. فرض کنید 4 ستون داریم. ستون اول کد کالا. ستون 2 شماره فنی. ستون سوم اسم کالا و ستون 4 برند تجاری کالا. حال می خواهیم مقادیر یک سلول فقط با ستون مورد نظر خودش مقایسه بشه و نه با ستون های دیگه. اگر کندیشنال فرمتینگ رو برای یک ستون تعریف کنیم اون موقع اگر در ستون های دیگه داده های تکراری درج بشه دیگه مشخص نمیشه. در مثال بالا فرض کنیم که کد برخی از کالا ها ممکنه با شناسه فنی شان یکی باشه. مهم اینه که فقط اون سلول رو با مقادیر ستون کد کالا بررسی کنه و تکراری بودنش رو نشون بده و اگر با مقادیری در ستون شماره فنی یکی بود کاری نداشته باشه و همین طور برای ستون های دیگه.
        اگر متوجه نشدید بگید فایل را خدمتتان پیوست کنم.
        با تشکر
        با درود
        دوست عزیز بازم کامل متوجه منظورتون نشدم، به هر حال اگر دوست داشتید فایلتونو بذارین تا از جوابی که از بنده یا سایر دوستان میگیرید مطمئن باشید.

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

با سلام
          قایل پیوست شد.
          فایل های پیوست شده

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
            • 351

نوشته اصلی توسط maziardm
            با سلام
            قایل پیوست شد.
            با درود
            من واسه 4ستون فایلتون این کار رو انجام دادم و ضمیمه کردم.
            شما بهتره به این صورت عمل کنید: ابتدا ستون مورد نظرتون رو بصورت کامل یا هر محدوده ای از اون رو میخواین انتخاب کنید سپس از منوی Conditional Formating گزینه Manage Rules رو انتخاب کرده و در پنجره ظاهر شده روی New Rule کلیک کنید (در این پنجره دقت داشته باشید Show formatting rule for گزینه Curent Selection انتخاب شده باشد) و در پنجره ظاهر شده بعدی از لیست آیتم Format only unique or duplicates values انتخاب کنید و در قسمت Format all گزینه duplicate فعال باشد (طبق خواسته شما) و در نهایت با کلیک بر روی Format، فرمت مورد نظرتون رو اعمال کرده و ok کنید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..