سلام نیاز به اصلاح یک دستور در vba دارم فایل پیوست را ملاحظه نمائید
تبدیل یک فرمول طولانی اکسل به vba
Collapse
X
-
تو سلول سبز رنگ فرمول دیگه ای نوشتم اگر مشکل حله نشد بعد برو سراغ vbaفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
ضمن تشکر از فرمول جالب شما
نقش { } در فرمول که نوشتید چیست ؟
چرا به محض اینکه من بر روی سلول فرمول دبل کلیک می کنم و بدون اعمال تغییرات خارج می شوم کارکترهای { } از ابتدا و انتهای فرمول حذف شده و فرمول با خطا مواجه می شود .
کامنت
-
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
با تشکر از راهنمایی شما یک مروری بر آرایه ها انجام دادم و انصافاً فرمول بسیار کم حجم تر شده است
اصل موضوع حل نشده
این فرمول بخشی از نرم افزار حضور و غیاب می باشد که پس از ثبت زمان ورود و خروج هر کارمند می بایست میزان کارکرد او را از ابتدا شیفت کاری تا زمان ثبت ورود و خروج محاسبه نماید و اینکار یا می بایست با copy paste کردن فرمول انجام بشود که من در این نرم افزار نمی خواهم اصلاً از copy paste استفاده نمایم
و یا توسط vba انجام بشود اگر ممکنه راهکاری جهت استفاده فرمول در vba ارائه فرمائیدکامنت
-
با تشکر از راهنمایی شما یک مروری بر آرایه ها انجام دادم و انصافاً فرمول بسیار کم حجم تر شده است
اصل موضوع حل نشده
این فرمول بخشی از نرم افزار حضور و غیاب می باشد که پس از ثبت زمان ورود و خروج هر کارمند می بایست میزان کارکرد او را از ابتدا شیفت کاری تا زمان ثبت ورود و خروج محاسبه نماید و اینکار یا می بایست با copy paste کردن فرمول انجام بشود که من در این نرم افزار نمی خواهم اصلاً از copy paste استفاده نمایم
و یا توسط vba انجام بشود اگر ممکنه راهکاری جهت استفاده فرمول در vba ارائه فرمائید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
کامنت