خطا در ارسال موضوع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kindcrasher

• 2013/05/13
    • 72

خطا در ارسال موضوع

پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 3 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید. این پیام رو همیشه در هنگام ارسال موضوع به من میده لطفآ کمک کنیید
    من الان دقیقآ یک هفتس درگیر این پیغامم که تازه امشب حل شده
    و هرچی پیام خصوصی به مدیران یا در انجمن های مختلف و در بخش تماس با ما پیام میدم هیچکس پاسخگو نیست
    میشه بفرمائید چرا باید اینطور باشه
    من از سال89 با نام کاربری دیگه و از سال 92 با این کاربری عضو سایت شما شدم لطفآ جواب بدید
    Last edited by kindcrasher; 2015/02/15, 00:43.
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط kindcrasher
    پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 3 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید. این پیام رو همیشه در هنگام ارسال موضوع به من میده لطفآ کمک کنیید
    و هرچی پیام خصوصی به مدیران یا در انجمن های مختلف و در بخش تماس با ما پیام میدم هیچکس پاسخگو نیست
    من از سال89 با نام کاربری دیگه و از سال 92 با این کاربری عضو سایت شما شدم لطفآ جواب بدید
    درود
    تا جایی که بنده اطلاع دارم برخی تالارها نیاز به prefix دارند و تاپیک ارسال نمیشه ، اگر در همه تالارها این مشکل رو دارید در اسرع وقت موضوع بررسی خواهد شد
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

نوشته اصلی توسط kindcrasher
      با درود
      بنده هم قبلا این مشکل رو داشتم اما وقتی بصورت تست با یک مرورگر دیگه وارد سایت شدم دیگه این مشکل وجود نداشت و برطرف شد، فکر میکنم این مشکل از سایت نباشه و برمیگرده به مرورگرها. شما هم بد نیست با یک مرورگر دیگه امتحان کنید و اگر برطرف نشد قطعا مدیران زحمت کش سایت این مورد رو بررسی و رفع خواهند نمود.

کامنت

چند لحظه..