میانگین3شرطی با شمارنده ماه-سال-کد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kindcrasher

• 2013/05/13
    • 72

میانگین3شرطی با شمارنده ماه-سال-کد

با سلام من این فایل جستجوگر چند شرطی رو ساختم فقط میخام شمارنده ماه و سال روش بیارم (به این صورت که باشرط اول نوع مواد و شرط دوم و سوم ماه و سال باشه)
    و آخرین تاریخ دارای اطلاعات رو از ماه و سال مورد نظر پیدا کنه.
    مثلآ اگر در سال93 و ماه فعلی اطلاعات بود که همون رو بیاره اگرنه یک ماه به عقب برگرده و اگر دو نوع اطلاعات داشتیم در شرط مورد نظر اونهارو میانگین بگیره و همینطور تا سال قبل و قبل...

البته یه فرمول نوشتم که 3تا ایراد داره 1ترتیب سال و ماه رو نمیدونه 2 هنگ میکنه و3 اینکه عدد از 1 تا9 رو به ترتیب طی میکنه اما از10به بعد رو فقط رقم اول رو جز شرط میاره
    فایل رو هم ضمیمه کردم
    لطفآ کمک کنیید
    فایل های پیوست شده
  • AmirAkbar

• 2014/02/06
    • 118

سلام ..
    این فایل به روش ابتدایی درست شده ببینید بکارتون میاد؟
    فایل های پیوست شده

کامنت

• kindcrasher

• 2013/05/13
      • 72

ازتون ممنونم ولی تنوع کدهای من خیلی زیاده و نمیتونم برای هرکدوم چند ردیف جا بذارم ممکنه با بقیه تداخل پیدا کنه.

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
        • 118

نوشته اصلی توسط kindcrasher
        ازتون ممنونم ولی تنوع کدهای من خیلی زیاده و نمیتونم برای هرکدوم چند ردیف جا بذارم ممکنه با بقیه تداخل پیدا کنه.
        خوب چندتاست ؟ شما که گفته بودی 3 تاست ..!

کامنت

• kindcrasher

• 2013/05/13
          • 72

اون فایل نمونه هست همون لیستی که دیدید ولی به تعداد 10000 و تنوع500 عدد

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
            • 118

اگه منظورت از 500 تنوع ، کدهای کالاست که باز مشکلی نیست .. مهم برقراری شرطهاست ..
            شما تو اون لیست کد کالاها رو وارد کن .. نتیجه شو ببین .. البته همه فرمولها تو اون فایل تا ردیف 100 وارد شده بقیه شو تا 1000 باید درست بشه ..

کامنت

• kindcrasher

• 2013/05/13
              • 72

ببینید این لیست ن اینقدر اطلاعات داره که اگه بخام این چند تا ستون روهم بهش اضافه کنم دیگه هیچی ازش نمیفهمم.

کامنت

چند لحظه..