[CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
در جدول 2 شماره ردیف ترتیب ندارد ( توضیح در فایل پیوست ) هر کاری کردم درست نشد .
سلام
در جدول 2 به جاي subtotal از فرمول count استفاده كنيد. چون subtotal با آرگومان 103 ميشه فرمول counta كه همه سلولهايي كه فرمول داره رو ميشماره.
ميتونين بعد از فرمولتون هم از فرمول countblank استفاده كنيد. mohammad2060.xlsx
[CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
ممنون زحمت کشیدید فقط یه مشکل داره که اگر در ستون مبالغ پرداختی 2 عدد همانند هم باشند اشتباه میشه
[/FONT][/CENTER]
دو تا 10000 میاره اما در ستون شرح اشتباه میشه
اگر فرمول ستون تاریخ و شرح را همانند فرمول ستون مبلغ پرداختی کنیم درست میشه ببینید مورد تایید شما هم هست یا اینکه اشکال داره
ببخشید یه سوال دیگه :
اگر فقط مبالغ یک روز را بخواهیم برامون لیست بشه یعنی فقط مبالغ پرداختی که در تاریخ 1393/11/27 قرار دارد را نشان بده چگونه باید عمل کنیم ؟
از توابع فارسی هم استفاده کردم ولی نشد .
[/FONT][/CENTER]
دو تا 10000 میاره اما در ستون شرح اشتباه میشه
اگر فرمول ستون تاریخ و شرح را همانند فرمول ستون مبلغ پرداختی کنیم درست میشه ببینید مورد تایید شما هم هست یا اینکه اشکال داره
ببخشید یه سوال دیگه :
اگر فقط مبالغ یک روز را بخواهیم برامون لیست بشه یعنی فقط مبالغ پرداختی که در تاریخ 1393/11/27 قرار دارد را نشان بده چگونه باید عمل کنیم ؟
از توابع فارسی هم استفاده کردم ولی نشد .
سلام .. بله حق با شماست ..
کاری که تو فایل کردید درسته .. راستش من همیشه یه ترس کلی از زیاد شدن فرمولها و بویژه فرمولهای آرایه ای دارم دارم و اینجا هم حواسم به این مشکل نبود ! و فقط به این فکر بودم که برای دوتا ستون دارم از آرایه صرفه جویی می کنم ..
دوم اینکه مگه ستون تاریخ ، ستون C نیست؟ اون تاریخ 1393/11/26 از همونجا اومده ..! (سلول C6)
و آخر اینکه مگه گزارش شما روزانه نیست ؟ من اینطور استنباط کردم ..
گزارش ما روزانه هست منتها یه سری رویدادها قطعی شدن و دارای شماره سند میباشند و مابقی موقت هستند به هر حال مبنای صحیح تاریخ در شیت( MainData ) ستون C یعنی همان ستون " تاریخ قبض " میباشد که ما میخواهیم فقط از یه تاریخ خاص مثلا 1393/11/27 لیست بشه
[/FONT][/CENTER]
سلول c6 در این شیت ثابت نیست و اگر هم ثابت باشد باز هم نتیجه مطلوبی نمیدهد
[/FONT][/CENTER]
سلام..
ببخشید .. الان مشکل کجاست ؟ شاید من متوجه منظور شما از نتیجه مطلوب نشدم.. معذرت ..!
ولی در کل سلول C6 یا هر سلولی که بعنوان ورودی کاربر در نظر گرفته بشه مشکلی نداره .. چون در واقع جایی ست برای اینکه از کاربر بخواد تاریخی رو که مایله گزارش بر مبنای اون باشه رو تعیین کنه..
حالا اگه شما این سلول رو برای منظور دیگه ای نیاز دارید یه سلول دیگه رو جایگزین کنید ..
بجز این مسئله دیگه ای هم هست بفرمایید ..!
زحمت می کشید ببخشید شرمنده ام
در کل در شیت " روزانه " ستون d را باید نادیده بگیریم و مبنای واقعی تاریخ ما در شیت " روزانه " ستون c میباشد که در این ستون هر گونه تاریخ میتواند باشد درست است که گزارش ما روزانه است اما بر اساس "تاریخ سند " برای ما گزارش میگیرد حالا ما میخواهیم رویدادهایی که تاریخ آنها مربوط به یک روز میباشد را لیست کند در شیت " لیست "
[/FONT][/CENTER]
ستون تاریخ درست میشه ولی ستون "شرح" و "مبلغ" با تاریخ همخوانی ندارند که در کل اشتباه میشه
[/FONT][/CENTER]
کامنت