شماره ردیف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • AmirAkbar

• 2014/02/06
    • 118

شرمنده من ادامه میدم ..! چون کنجکاو شدم که مشکل کجاست ؟ .. الان اینطور متوجه شدم که دوتا شرط داریم .. یعنی برای این گزارش جمع بستانکاری رو در تاریخ خاصی می خوایم .. درسته؟..

یعنی از ستون بستانکاری داده هایی رو میخوایم که با تاریخی که در یک سلول (مثلا c6 ) میاد مرتبط باشه.. ؟

یا اینکه :
    همه ستون بستانکاری رو می خوایم با تاریخهای متناظرش ؟

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
      • 118

این بنظرم روش درستی برای گزارش روزانه باشه .. با انتخاب تاریخ مورد نظر ..

فقط دقت کنید که سلولهای سلکت شده در شیت MainData رو بمنظور تست تغییر دادم ..!

اگه مطلبی هست حتما بفرمایید ..
      فایل های پیوست شده

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
        • 124

ممنون از شما ببخشید
        خوب شد فقط یه مشکل هست اینکه در شیت MainData اگر 2 ستون کمکی (Z وY) نباشد و یا در شیت " BesRep " باشد خیلی بهتر میشد .آیا امکانش هست ؟
        [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
          • 118

بنظرم اونجا جاش بهتره.. ولی خود دانید :
          البته بعد از انتقال جای قبلی رو پاک نکردم که اگه خواستید دوباره برش گردونید ...
          فایل های پیوست شده

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
            • 124

ببخشید بنده را
            ممنون از همه دوستان
            مجدد یه سوال :
            ماکرو را ضبط کردم که برای هرروز یک کپی پیست انجام دهد ولی اشتباه در میاد شکل صحیح بایگانی در شیت "list 2" بصورت دستی کپی کردم نمیدانم اشکال کار کجاست البته از vba آشنایی ندارم
            فایل های پیوست شده
            [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..