فرم ثبت اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط nazi nazi
    سلام
    خیلی ممنونم بسیار عالی بود مشکل افزایش تکس باکس ها رفع شد فقط در ارسال فایل ها ایرادی هست در فایل شماره 5 فرم فایل شماره 4 فراخوانی میشه لطفا چک بفرمایید
    درود مجدد
    با عرض معذرت، مثل اینکه در فایل Form5 مشکلی بوجود اومده بود که برطرف کردم و مجدد براتون آپ کردم!!!
    ممنون
    فایل های پیوست شده

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
      • 104
      • 61.00

نوشته اصلی توسط abootorab
      درود مجدد
      با عرض معذرت، مثل اینکه در فایل Form5 مشکلی بوجود اومده بود که برطرف کردم و مجدد براتون آپ کردم!!!
      ممنون
      ممنون درست شد

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
        • 104
        • 61.00

سلام
        چطور میشه در این فرم برای کومبو باکس تاریخ فرمت date تعریف کرد که در صورتی که کاربران تاریخها را وارد میکنن چون به صورت شمسی هست تفاوتی در تاریخ ها نباشه وفرمت همه به شکل yyyy/mm/dd باشه؟

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

سلام
          چطور میشه در این فرم برای کومبو باکس تاریخ فرمت date تعریف کرد که در صورتی که کاربران تاریخها را وارد میکنن چون به صورت شمسی هست تفاوتی در تاریخ ها نباشه وفرمت همه به شکل yyyy/mm/dd باشه؟
          با درود
          فرمت مورد نظرتون رو در کمبو باکس اعمال میکنم فقط بگین تغییرات رو فایل Form4 اعمال کنم یا فایل Form5؟؟

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
            • 104
            • 61.00

با درود
            فرمت مورد نظرتون رو در کمبو باکس اعمال میکنم فقط بگین تغییرات رو فایل Form4 اعمال کنم یا فایل Form5؟؟
            سلام
            ممنونم
            فرم 4

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
              • 351

سلام
              ممنونم
              فرم 4
              با درود
              تغییرات کدنویسی در مورد کمبوباکس تاریخ اعمال کردم و با این تغییرات موارد ذیل کنترل میشوند:
              1- در کمبو باکس تاریخ به جز اعداد و علامت اسلش ("/") کاراکتر دیگری قابل تایپ نخواهد بود
              2- تاریخ می بایست بصورت روز 2رقمی، ماه 2رقمی و سال 4رقمی وارد شود در غیر اینصورت پیغام اصلاح تاریخ صادر میشود
              3- در صورتیکه در تاریخ وارد شده تعداد روز بیشتر از 31 و تعداد ماه بیشتر از 12 وارد شود پیغام اصلاح تاریخ صادر میشود
              4- کاربر مجاز به ورود تاریخ به هر دو فرمت dd/mm/yyyy و yyyy/mm/dd جهت سهولت و تنوع بیشتر می باشد و اگر خطایی در اعتبار تاریخ نباشد (مورد 2) پیغام خطایی صادر نمیشود اما برنامه جهت همسان شدن کلیه تاریخ ها، به محض انتقال از کمبوباکس به سایر کنترل های درون یوزرفرم (تکست باکس ها، کلید ها و ....) فرمت تاریخ را به همان فرمتی که خواسته شماست (yyyy/mm/dd) اصلاح مینماید و در نهایت کلیه تاریخ های ثبت شده دارای یک فرمت واحد میشوند.

فایل اصلاحی خدمت شما دوست عزیز، امیدوارم با این تغییرات شما رو به هدفتون رسونده باشم.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
                • 104
                • 61.00

با درود
                تغییرات کدنویسی در مورد کمبوباکس تاریخ اعمال کردم و با این تغییرات موارد ذیل کنترل میشوند:
                1- در کمبو باکس تاریخ به جز اعداد و علامت اسلش ("/") کاراکتر دیگری قابل تایپ نخواهد بود
                2- تاریخ می بایست بصورت روز 2رقمی، ماه 2رقمی و سال 4رقمی وارد شود در غیر اینصورت پیغام اصلاح تاریخ صادر میشود
                3- در صورتیکه در تاریخ وارد شده تعداد روز بیشتر از 31 و تعداد ماه بیشتر از 12 وارد شود پیغام اصلاح تاریخ صادر میشود
                4- کاربر مجاز به ورود تاریخ به هر دو فرمت dd/mm/yyyy و yyyy/mm/dd جهت سهولت و تنوع بیشتر می باشد و اگر خطایی در اعتبار تاریخ نباشد (مورد 2) پیغام خطایی صادر نمیشود اما برنامه جهت همسان شدن کلیه تاریخ ها، به محض انتقال از کمبوباکس به سایر کنترل های درون یوزرفرم (تکست باکس ها، کلید ها و ....) فرمت تاریخ را به همان فرمتی که خواسته شماست (yyyy/mm/dd) اصلاح مینماید و در نهایت کلیه تاریخ های ثبت شده دارای یک فرمت واحد میشوند.

فایل اصلاحی خدمت شما دوست عزیز، امیدوارم با این تغییرات شما رو به هدفتون رسونده باشم.
                سلام
                خیلی خیلی ممنون دقیقا همونی شده که میخواستم خیلی عالیه
                امیدورام بتوانم جبران زحمات نمایم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

سلام
                  خیلی خیلی ممنون دقیقا همونی شده که میخواستم خیلی عالیه
                  امیدورام بتوانم جبران زحمات نمایم

قابل توجه شما و دیگر دوستان عزیز اینکه؛
                  درصورتی که جواب سؤل خودتون رو دریافت کردید، درجهت عدم باز کردن موضوع و پرداختن به موضوعات جدید، لطفاً موضوع را حل شده عنوان نمایید.
                  با سپاس
                  تیم مدیریتی انجمن اکسل ایرانیان

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                  [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]

کامنت

• naser1357

• 2015/02/19
                    • 89

در فرمی که طراحی نمودم نیاز دارم محاسبات مربوطه در روی فرم انجام شده و برخی قسمتهای فرم اتومات با توجه به محاسبات تکمیل و بعد از ان داده ها به شیت منتقل شوند
                    همچنین چون این قسمت فرم فقط یک فرم از دهها فرم می باشد سپاسگزار خواهم شد اگر توضیحات مختصری نیز در خصوص متغیرها و سطرهای داخل ماکرو بدهید
                    توضیحات کامل در فرم ارایه شده اند
                    با سپاس
                    فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..