باسلام .من یک سری توابع فارسی را به یک فایل اکسل اضافه کرده ام و این فایل راهم با فرمت xlsmذخیره کرده ام واین توابع را جوری در فایل قرارداده ام که درهمه شیت های فایل قابل استفاده باشد ازتوابع استفاده میکنم چون به توابع اکسل اضافه شده اند روی یک سیستم دیگه که میبرم تمام توابع استفاه شده با پیام #name? مواجه میشن .ظاهرن ادرس را پیدا نمیکنه مجددا باید بشینم وازاول ازاین توابع درسلولها استفاده کنم توابع که من استفاده کردم درج تاریخ شمسی دریک سلول وهمچنین فاصله زمانی بین دوتاریخ. فایل راهم ضمیمه کردم
اشکال در توابع فارسی
Collapse
X
-
دوست عزیز سلام
شما از افزونه ها یا همون add-in استفاده کردین و تاز یمانی که اون افزونه در مجموعه افیس شما نصب باشه مشکلی نداره اما اگه فایلمورد نظر در سیستمی غیر از سیستم شما قرار بگیره درصورت نبودن این افزودنی ارور name میده
شما باید از ماژول های فارسی استفاده کنی تا با تغییر محل فایل دچار مشکل نشینفایل های پیوست شده[CENTER]
[/CENTER] -
باسلام .من یک سری توابع فارسی را به یک فایل اکسل اضافه کرده ام و این فایل راهم با فرمت xlsmذخیره کرده ام واین توابع را جوری در فایل قرارداده ام که درهمه شیت های فایل قابل استفاده باشد ازتوابع استفاده میکنم چون به توابع اکسل اضافه شده اند روی یک سیستم دیگه که میبرم تمام توابع استفاه شده با پیام #name? مواجه میشن .ظاهرن ادرس را پیدا نمیکنه مجددا باید بشینم وازاول ازاین توابع درسلولها استفاده کنم توابع که من استفاده کردم درج تاریخ شمسی دریک سلول وهمچنین فاصله زمانی بین دوتاریخ. فایل راهم ضمیمه کردم
شما ماژول هاي فارسي ساز رو به درستي به فايلتون اضافه كردين. فقط به اين نكته توجه داشته باشيد كه وقتي فايل رو رو سيستم ديگه اي ميخواين اجرا كنيد، براي بار اول ازتون ميخواد كه يك تاييديه ماكرو بهش بدين كه از اين به بعد ماكرو ها رو فعال كنه.
بسته به ورژن آفيستون اين پيام متفاوت نشون داده ميشه ولي مفهوم همشون يكيه. كافيه پيام تاييد بشه تا مشكل name برطرف بشهکامنت
کامنت