یافتن اکسترمم های نسبی داده ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamidrezasadeghi

• 2014/01/23
    • 39

یافتن اکسترمم های نسبی داده ها

سلام به اساتید گرامی
    چطوری میشه اکسترمم های نسبی یک سری داده را یافت. منظورم همان ماکزیمم های نسبی(قله ها) و مینیمم های نسبی (دره ها است). اکسترمم های مطلق را میشود با دستور Max و Min یافت ولی نسبی ها را چطور؟ یافتن اکسترمم های نسبی ستون دوم (فاصله1) فایل پیوست مد نظر است.
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط hamidrezasadeghi
    سلام به اساتید گرامی
    چطوری میشه اکسترمم های نسبی یک سری داده را یافت. منظورم همان ماکزیمم های نسبی(قله ها) و مینیمم های نسبی (دره ها است). اکسترمم های مطلق را میشود با دستور Max و Min یافت ولی نسبی ها را چطور؟ یافتن اکسترمم های نسبی ستون دوم (فاصله1) فایل پیوست مد نظر است.

سلام دوست عزيز
    اگه به مفهوم اكسترمم نسبي دقت كنيد متوجه ميشيد خيلي راحت با دستور min و max هم ميتونين به جواب برسيد
    اين دو فرمولي كه به ذهن من رسيد:
    کد:
    =IF(AND(B2>B1;B2>B3);B2;"")
    =IF(MAX(B1:B3)=B2;B2;"")
    اين فرمول ها براي ماكزيمم نسبي هست. با يه تغيير كوچيك ميتونين مينيمم نسبي رو محاسبه كنيد

کامنت

• hamidrezasadeghi

• 2014/01/23
      • 39

سلام استاد قاسمیان
      ممنون از پاسخ تان. ایرادی که به این پاسخ وارد است در تعیین ناحیه است. اگر ناحیه را مثلاً یکی از تیکه های خط تقریباً مستقیم به سمت بالای نمودار در نظر بگیریم ، فرمول فوق ، عدد بالای ناحیه را به عنوان ماکزیمم بر می گرداند که علیرغم ماکزیمم بودن ولی قله نیست. البته بهتر است ماکزیمم و مینیمم نسبی را اصلاح و به جای آن ، قله و دره بگوییم. مثلاً b206:b211

کامنت

• hamidrezasadeghi

• 2014/01/23
        • 39

استاد قاسمیان ، پست قبلی را بررسی کردم به نظرم پاسخ جنابعالی درسته. اشکالی که مطرح کردم رو نداره. ولی یه اشکال که به نظرم رسید در مساوی بودن حد بالا با عدد قبلی اش یا مساوی بودن حد پاینی با عدد بعدی اش است. مثلاً از پایین شروع شه بیاد بالا ، بعد یک خط افقی به راست و بعدش یک خط به سمت پایین. چطوری میشه یکی از دوسر خط موازی را برای چنین حالتی به عنوان ماکزیمم نسبی شناخت؟ ممنونم

کامنت

چند لحظه..