ایجاد کد پرینت و هایپر لینک در یک فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • golali
    • 2015/01/23
    • 2

ایجاد کد پرینت و هایپر لینک در یک فرم

سلام دوستان.. اگه میشه زود جوابم بدین
    ۱- من یک فرم در اکسل درست کردم که میخواهم در اطلاعات یک نفر رو وارد کنم و همچنین تصویر شناسنامه یا کارت ملی اون فرد رو هم در یک سلول ذخیره کنم... درون فرم چطور میتونم این کارو بکنم؟
    ۲- یک فرم درست کردم که برگه ماموریت هست و میخواهم علاوه بر ذخیره اطلاعات آن بشود از آن یک پرینت هم گرفت. دثیقا مث یک فاکتور که به مشتری می دهیم... برای ایجاد دکمه پرینت باید چیکار کنم..
    ممنونم
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز اگر امکان داره یک نمونه فایل بگذارید حتی در یک یا دو سطر از هر دو سوال و توضیحی مختصر روی فایل نیازی به اصل فایل نیست چیزی شبیه آن که وقتی جواب داده میشود دوباره کاری نشود .

با تشکر میر

کامنت

• golali
      • 2015/01/23
      • 2

سلام مجدد
      دوست عزیزم من در سابفرم اطلاعات فنی بخش مدارک راننده میخوام امکان اینکه بتوانم فایلهای گواهینامه راننده را آپلود کنم را داشته باشم و در سابفرم برگه ماموریت میخوام امکان اینکه دکمه پرینت را فشار بدهم یک پرینت پریویو از فرم را به من بدهد که مث یک برگ ماموریت باشه و بشه اون را پرینت گرفت..
      فایل های پیوست شده

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

اول پوزش بنده را بخاطر دیر جواب دادن پذیرا باشید .

احتراما فایل ضمیمه را بررسی نمایید. در مورد سوال دومتان پاسخ در فایل ضمیمه می باشد ولی در موردسوال اولتان (شیت 1) محل ذخیره عکس و نوع فایلتات را بفرمایید . اگر فایل ضمیمه هم مطابق نظر جنابعالی نبود لطفا مشکل را بفرمایید.

خلاصه فایل: ثبت اطلاعات و پرینت از آن -- تغییر شیت با تغییر page

با تشکر میر
        فایل های پیوست شده
        Last edited by majid_mx4; 2015/02/28, 13:15.

کامنت

چند لحظه..