کد ویرایش اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kaveh_karimi

• 2015/02/26
    • 8

کد ویرایش اطلاعات

سلام دوستان
    من یه فرم ساختم که با استفاده از اون اطلاعات یه کالا ( شامل کد نام کالا گروه قیمت و واحد شمارش) رو وارد میکنم و با زدن گزینه ثبت اطلاعات اتوماتیک وارد شیت میشه/
    حالا برای ویرایش این اطلاعات چه جور میتونم یه فرم دیگه بسازم که با وارد کردن کد کالا اطلاعات کامل اونو بیاره و بتونم ویرایش کنم و دوباره تو همون شیت ذخیره کنم؟؟؟؟ کد ویرایش اطلاعات ؟؟؟
    ممنون از همگی
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط kaveh_karimi
    سلام دوستان
    من یه فرم ساختم که با استفاده از اون اطلاعات یه کالا ( شامل کد نام کالا گروه قیمت و واحد شمارش) رو وارد میکنم و با زدن گزینه ثبت اطلاعات اتوماتیک وارد شیت میشه/
    حالا برای ویرایش این اطلاعات چه جور میتونم یه فرم دیگه بسازم که با وارد کردن کد کالا اطلاعات کامل اونو بیاره و بتونم ویرایش کنم و دوباره تو همون شیت ذخیره کنم؟؟؟؟ کد ویرایش اطلاعات ؟؟؟
    ممنون از همگی
    با درود
    دست عزیز منظورتون از فرم، یوزرفرم در vba هست یا طراحی فرم در شیت اکسل؟؟ اگر فایل نمونه بذارید بهتر میشه کمک کرد

کامنت

• kaveh_karimi

• 2015/02/26
      • 8

بله دوست عزیز. منظورم یوزر فرم هستش.
      فایل پیوست نمونه.
      اطلاعات اعضا ثبت شده رو میخوام تو قسمت ویرایش بتونم ویرایش کنم و سپس تغییرات رو ذخیره کنم بجای اعضای قبلی.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام
        لازم به فرم دیگه برای ویرایش نیست توی یوزر فرم ورود اطلاعات این کار قابل انجامه فقط کافیه یک کلید ویرایش اضافه کنید
        وقتی کد عضویت رو وارد میکنی در ایونت چنج تکست باکس کدهای ورود اطلاعات رو معکوس کن اطلاعات وارد تکست باکس ها میشه و بعد از ویرایش دوباره با کلید ویرایش وارد همون ردیف کد عضویت میشه
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

نوشته اصلی توسط kaveh_karimi
          بله دوست عزیز. منظورم یوزر فرم هستش.
          فایل پیوست نمونه.
          اطلاعات اعضا ثبت شده رو میخوام تو قسمت ویرایش بتونم ویرایش کنم و سپس تغییرات رو ذخیره کنم بجای اعضای قبلی.
          با درود
          دوست عزیز به نظر بنده نیاز نیست 2 فرم یکی واسه ثبت اطلاعات جدید و دیگری برای ویرایش اطلاعات استفاده کنید، بهتره از یک فرم واسه هر دو استفاده کنید. در این حالت در قسمت شماره عضویت به جای تکست باکس از کمبو باکس استفاده کنید که هم بتوانید ثبت جدیدی انجام دهید و هم اینکه با انتخاب شماره عضویت های قبلی از همین کمبوباکس اطلاعات متناظر شماره عضویت فراخوانی شده و میتوانید ویرایش کنید.

با مراجعه به لینک زیر میتونید فایل نمونه رو ببنید و اطلاعات بهتری بدست بیارین.

کامنت

• kaveh_karimi

• 2015/02/26
            • 8

دوست عزیز ببخشید
            جستجو رو ثبت کردم ولی دکمه ویرایش متوجه نشدم مخصوصا قسمت معکوس کردن کدها.
            ممنون
            فایل های پیوست شده

کامنت

• Alireza
              مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
              • 648
              • 80.00

سلام
              چندتا اصلاح روی فایلتون انجام دادم ولی لازمه که بقیه کدها رو خودتون کامل کنید
              موفق باشید
              فایل های پیوست شده
              [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
              [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..