سلام من می خواستم در اکسل یه آدرس متغیر داشته باشم یعنی داده های یک سلول رو در آدرس شیت و سلولی که من می گم کپی کنه. چند تا شیت هست که نام افراد خاصی هست توش من می خوام مبالغ رو توی همون شیت و سلول مال خودش کپی کنه و بعدش نفر بعد رو وارد کردم قبلی پاک نشه
آدرس پویا و متغیر در اکسل
Collapse
X
-
-
با سلام
سوالتون واضح نیست
لطفا فایل نمونه بذارید و درخواستتون رو درون فایل بنویسید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
اين کار با کد نويسي از طريق ويژوال بيسيک امکان پذير است، از طريق توابع اگر عمل کنيد يک چيز شير تو شير پر فرمول خواهد شد! يعني تک تک شيت هاي افراد را ابتدا به ساکن بايد فرمول نويسي کنيد تا وقتي اطلاعات در شيت مرجع وارد مي شود آن را بررسي و اطلاعات مربوط به فرد را از آن بازيابي کند. اين کار هم غير معقول است و هم وقتي داده ها زياد باشد اکسل را کند خواهد کرد. (البته به اين طريق اطلاعات با فرمولها بازيابي مي شود و کپي نخواهد شد ولي با ويژوال بيسيک کپي خواهد شد)[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
فایل رو خلاصه کردم یعنی شیت ماه ها و وام و.... رو حذف کردم ولی آخرین شیت، یعنی شیت فرم رو می خوام سه تا دکمه داره با زدن هر کدوم کار کار کپی و ... انجام بشه خیلی گیر این کارم اگه میشه زودتر جواب بدین متشکرمفایل های پیوست شدهکامنت
-
البته روال کار سايت بر ارائه فايلهاي آماده نيست، از اين رو پيشنهاد مي کنم مطالب موجود در قسمت ويژوال بيسيک سايت را مطالعه کنيد و مرحله به مرحله پيش برويد و فقط اگر جايي اشکال داشتيد مطرح بفرماييد تا با کمک هم آن را بر طرف سازيم.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
کامنت