جلوگیری از Delete شدن بعضی ستونها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hs208

• 2013/12/13
    • 74

عرض ادب و سلام خدمت دوستان بزرگوارم جناب آقایان ابوتراب و میر
    آقای ابوتراب کد ارسالی شما عالی بود و مشکل من رو 90 درصد حل کرد
    ولی از آقای میر خواهش دارم اگر امکان داره کد خودشون رو تغییر بدن و از نام ستون (مثل "moshtary" و "dastgah" ) به جای شماره ستون استفاده کنن آخه توی بعضی از فایل ها نیاز داریم که بتونیم ستون رو جابجا کنیم و اطلاعاتش رو تصحیح کنیم ولی به هیچ وجه نباید بتونیم ستون رو پاک کنیم فایل آقای ابوتراب عالی بود ولی اجازه جابجا شدن ستون رو نمیده
    یا اینکه آقای ابوتراب خودتون اگه مقدور هست قابلیت جابجایی ستون ها به کدتون اضافه کنید

متاسفانه من کدنویسی بلد نیستم که خودم بتونم این کار رو انجام بدم

از همتون تشکر میکنم که وقت گرانبهاتون رو بدون هیچ چشم داشتی برای حل مشکل دیگران صرف میکنید و خجالت زده ام که کاری برای جبران از دستم بر نمیاد

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

نوشته اصلی توسط hs208
      عرض ادب و سلام خدمت دوستان بزرگوارم جناب آقایان ابوتراب و میر
      آقای ابوتراب کد ارسالی شما عالی بود و مشکل من رو 90 درصد حل کرد
      ولی از آقای میر خواهش دارم اگر امکان داره کد خودشون رو تغییر بدن و از نام ستون (مثل "moshtary" و "dastgah" ) به جای شماره ستون استفاده کنن آخه توی بعضی از فایل ها نیاز داریم که بتونیم ستون رو جابجا کنیم و اطلاعاتش رو تصحیح کنیم ولی به هیچ وجه نباید بتونیم ستون رو پاک کنیم فایل آقای ابوتراب عالی بود ولی اجازه جابجا شدن ستون رو نمیده
      یا اینکه آقای ابوتراب خودتون اگه مقدور هست قابلیت جابجایی ستون ها به کدتون اضافه کنید

متاسفانه من کدنویسی بلد نیستم که خودم بتونم این کار رو انجام بدم

از همتون تشکر میکنم که وقت گرانبهاتون رو بدون هیچ چشم داشتی برای حل مشکل دیگران صرف میکنید و خجالت زده ام که کاری برای جبران از دستم بر نمیاد
      با درود
      دوست عزیز درست متوجه منظورتون نشدم ولی اگه بخواین به جای ستونهای D و F ستونهای دیگری رو چنین کنترلی رو واسش داشته باشین کافیه در Name Manager محدوه ستون دیگری رو برای نامهای moshtari و dastgah تعریف کنید و اگر منظورتون غیر این باشه لطف کنید یه کم بیشتر توضیح بدین شاید بتونم کمکی بکنم.

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
        • 74

آقای ابوتراب ممنون از پیگیری جناب عالی
        منظورم این بود در کد فعلی شما اصلا امکان انتخاب ستون نیست که برای بعضی فایل ها بسیار هم عالی است

ولی بعضی وقت ها ما میخواهیم ستون "moshtary" یا "dastgah" را بتوانیم جابجا کنیم و اطلاعات سلولهای آنرا بتوانیم تصحیح کنیم ولی به هیچ وجه نتوانیم آن را پاک کنیم

به زبان دیگر : همین کد شما به نحوی تغییر داده شود که فقط در صورت انتخاب گزینه delete ستون پیغام بدهد که ستون را نمیتوان پاک کرد ولی اگر بخواهیم ستون را برای جابجا کردن انتخاب کنیم بتوانیم

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
          • 351

نوشته اصلی توسط hs208
          منظورم این بود در کد فعلی شما اصلا امکان انتخاب ستون نیست که برای بعضی فایل ها بسیار هم عالی است

ولی بعضی وقت ها ما میخواهیم ستون "moshtary" یا "dastgah" را بتوانیم جابجا کنیم و اطلاعات سلولهای آنرا بتوانیم تصحیح کنیم ولی به هیچ وجه نتوانیم آن را پاک کنیم

به زبان دیگر : همین کد شما به نحوی تغییر داده شود که فقط در صورت انتخاب گزینه delete ستون پیغام بدهد که ستون را نمیتوان پاک کرد ولی اگر بخواهیم ستون را برای جابجا کردن انتخاب کنیم بتوانیم
          درود مجدد
          دوست عزیز منظورتون از جابجایی چیه؟!
          در حال حاضر سلول های این ستون قابل ویرایش هست و حتی میتونید تمام سلول های مورد نظرتون از این دو ستون رو به هر تعداد که بخواین انتخاب و کپی کنید ولی همینطور که در پست قبل عرض کردم این ستونها در Name Manager تعریف شده اند که در آنجا قابل جابجاییست!
          به هر حال این فایل به نوعی واکسن عمل Delete هست نه داروی Delete
          اگر با یک فایل نمونه مثال بزنید و در فایل توضیحات لازم رو بدین شاید بهتر باشه، شاید من قاط زدم و متوجه نمیشم!!

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
            • 351

نوشته اصلی توسط hs208

با درود
            آخرین تغییرات بر اساس خواسته شما یعنی ممانعت از حذف ستونهای نامگذاری شده اعمال شد. امیدوارم این یکی فایل دیگه همونی باشه که مد نظر شماست.
            البته اگر باز هم موردی بود و مطابق خواسته جنابعالی نبود در خدمتم.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• sousani
              • 2014/03/04
              • 2

نوشته اصلی توسط abootorab
              با درود
              در پنجره vb روی ThisWorkbook دابل کلیک کنید و کد زیر رو در محیط مربوطه کپی کنید.
              کد PHP:
               Private Sub Workbook_Open()

Application.Visible False
                  UserForm1
              .Show
              End Sub 
              دوست عزیز بسیار عالی بود ممنونم من یک سوالی هم داشتم جهت یادگرفتن بیشتر این فرمها و کد نویسی در vba من کتاب غلامرضا رحیمی (افشین) و یک فیلم ضبط شده را کاملا خواندم ولی زیاد مهارت کسب نکردم شما چه راهکار یا توصیه ای دارید خواندن جزوه انگلیسی کمی برایم مشکل است ممنون میشوم تجربه خود را در اختیار بگذارید.
              با سپاس

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                • 351

نوشته اصلی توسط sousani
                دوست عزیز بسیار عالی بود ممنونم من یک سوالی هم داشتم جهت یادگرفتن بیشتر این فرمها و کد نویسی در vba من کتاب غلامرضا رحیمی (افشین) و یک فیلم ضبط شده را کاملا خواندم ولی زیاد مهارت کسب نکردم شما چه راهکار یا توصیه ای دارید خواندن جزوه انگلیسی کمی برایم مشکل است ممنون میشوم تجربه خود را در اختیار بگذارید.
                با سپاس
                با درود مجدد
                دوست عزیز ملاک یادگیری vb فقط کتاب و جزوه نیست و این شاید بخش کوچکی از یادگیری مطالب کدنویسی باشه، به نظر بنده مهمترین عامل یادگیری پشتکار و علاقه شما به این بحث بوده و در ادامه گرفتن مطالب از سایر منابع همچون کتاب و جزوه و کلاس و غیره..... بنده خودم تا بحال حتی یک ساعت کلاس نرفتم یا جزوه و کتاب خاصی رو بصورت حرفه ای دنبال کردم و تنها عامل یادگیری ام رو علاقه بیش از حد به vb و پیگیری و سمج شدن خودم در یادگیری مطالب میدونم و شاید تنها مرجع و منبع ام Help خود vb بوده، هرچند همین الان نیز شاگردی کوچک در برابر اساتیدم و میدونم اطلاعاتم قطره ای در برابر دریاست.

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
                  • 74

نوشته اصلی توسط abootorab
                  با درود
                  آخرین تغییرات بر اساس خواسته شما یعنی ممانعت از حذف ستونهای نامگذاری شده اعمال شد. امیدوارم این یکی فایل دیگه همونی باشه که مد نظر شماست.
                  البته اگر باز هم موردی بود و مطابق خواسته جنابعالی نبود در خدمتم.
                  با سلام خدمت دوست عزیزم آقای abootorab
                  بله دقیقا منظورم همین بود فقط یه ایراد کوچیک هنوز وجود داره . وقتی که میخواین ستون رو جابجا کنیم ( یعنی ستون رو cut و در جای دیگری paste کنیم ) دو بار پیغام خطا میدهد و بعد کار cut و paste را انجام میدهد. (یعنی باوجود اینکه نهایتا کار مورد هدف که جابجا کردن ستون است انجام میشود ولی وسط کار دو بار پیغام خطا میدهد)
                  اگر میشد برای جابجایی هیچ پیغام خطایی ندهد دیگه عالی میشد

ممنون از وقتی که میذارید و احسنت بر توانایی شما

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
                    • 351

نوشته اصلی توسط hs208
                    با سلام خدمت دوست عزیزم آقای abootorab
                    بله دقیقا منظورم همین بود فقط یه ایراد کوچیک هنوز وجود داره . وقتی که میخواین ستون رو جابجا کنیم ( یعنی ستون رو cut و در جای دیگری paste کنیم ) دو بار پیغام خطا میدهد و بعد کار cut و paste را انجام میدهد. (یعنی باوجود اینکه نهایتا کار مورد هدف که جابجا کردن ستون است انجام میشود ولی وسط کار دو بار پیغام خطا میدهد)
                    اگر میشد برای جابجایی هیچ پیغام خطایی ندهد دیگه عالی میشد

ممنون از وقتی که میذارید و احسنت بر توانایی شما
                    با درود
                    دوست عزیز شما بعد از عمل Cut به جای استفاده از Paste اگر از Insert Cut Cells استفاده کنید پیغام خطا نمیدهد.

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
                      • 74

سلام آقای ابوتراب
                      امتحان کردم طبق گفته شما با Insert Cut Cells پیغام خطا نمیدهد
                      ممنون خیلی زحمت کشیدید. واقعا کارتون عالی بود
                      (فقط به عنوان خواسته آخر اگر امکان داشته باشه با paste هم بدون پیغام خطا کار paste رو انجام بده خیلی عالی میشه ، اگر هم امکان نداره یا وقت گیره خواسته من رو فراموش کنید )

ممنون بابت همه زحمت هایی که کشیدید. کاش امکان جبران بود

کامنت

چند لحظه..