فراخوانی اطلاعات کالا با بارکد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hammid
    • 2015/03/06
    • 2
    • 29.00

فراخوانی اطلاعات کالا با بارکد

درآوردن اطلاعات کالا با بارکد..
    سلام من یه فایل اکسل محتوی فقط بارکد دارم یه اکسل دیگه هم هست که فایل مادره و حاوی کلیه اطلاعات کالا از جمله قیمت خرید و فروش و نام کالا هست آیا راهی وجود داره که نخوام تک تک بارکدها رو واسه قیمت چک کنم حجم اطلاعات بالاست لطفا یه راهنمایی بدید ممنون میشم از همه
  • hammid
    • 2015/03/06
    • 2
    • 29.00

سلام خدمت اساتید گرامی
    من یه فایل دارم که حاوی اطلاعات کامل کالا از جمله .نام کالا .بارکد.قیمت خرید .قیمت فروش میباشد که حالا من انبار گردانی کردم و فقط اکسلی رو آماده کردم که حاوی بارکد کالا میباشد حالا میخوام ببینم چطور میتونم قیمت خرید و سایر اطلاعات کالا رو با بارکد از اکسل مادر استخراج کنم در ضمن اکسل مادر شامل 10.000 ایتم میباشد و و اکسل انبار گردانی بنده شامل 1220 بارکد..
    ممنون میشم کمکم کنید
    [SPOILER][/SPOILER]
    فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط hammid
      سلام خدمت اساتید گرامی
      من یه فایل دارم که حاوی اطلاعات کامل کالا از جمله .نام کالا .بارکد.قیمت خرید .قیمت فروش میباشد که حالا من انبار گردانی کردم و فقط اکسلی رو آماده کردم که حاوی بارکد کالا میباشد حالا میخوام ببینم چطور میتونم قیمت خرید و سایر اطلاعات کالا رو با بارکد از اکسل مادر استخراج کنم در ضمن اکسل مادر شامل 10.000 ایتم میباشد و و اکسل انبار گردانی بنده شامل 1220 بارکد..
      ممنون میشم کمکم کنید
      [SPOILER][/SPOILER]
      سلام
      بهتره شما ستون بارکد رو در فایل مادر کپی کنید در ستون اول و بعد راحت با vlookup درست میشه .
      من تو فایل ضمیمه 2 تا فایلو برای راحتی کار یکی کردم ( هر دو تا شیت تو یک فایله ) ، ولی فرقی نمیکنه شما میتونید فایلاتونو جدا از هم نگه دارید .
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام روشهای مختلفی برای این کار هست . استفاده از vlookup راه حل خوب و ساده ایه
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..